Vardag och man är less julmaten



En ny vecka men blåa dagar och jag är jätte less julmaten nu blir det vanlig husmanskost till och med barnen tycker det då är det daxs att inse det är gott ett tag sedan blir det inge gott :bigeyes: nåja en annan tvättar som vanligt ska ta och renbädda våra sängar och dammsuga av golven lite så det är gjort, Bonusdottern ringde hon är överlycklig ska köpa en ny mobil för sina egna pengar gissa en som går på moln ;) ;););) men samtidigt har hon ju köpt den själv då som hon har tjatat om denna mobil men jag är glad för hennes skull.

Min ängel är fortfarande inte hemma gud såååååå jag saknar henne det är inge roligt längre vill ha henne hemma nu redan igår känner mig halv ensam utan henne ja jag vet kan messa och ringa men det är inte samma sak vill kunna dricka kaffe med henne och mysa med henne önskade så vi kunde gå på mellandagsrean men inte det heller men vi ska ta en dag när hon kommer hem tro mig då ska jag vara väldigt väldigt ego om henne så det så :blush:

Nu ska Nettan ta sig lite kaffe och äta lite youghart och sen vara tant en stund också och bida tid till allt jag ska göra men jag update om det händer något skoj under dagen annars kommer det ett natt blogg ni får alla ha en toppen fin Måndag och lev i nuet och njut av varje ögonblick medans ni kan.

Kram från Skellefteå.....


Är hos min ängel





Sitter hos min ängel och skriver dagens blogg fast hon är inte hemma tyvärr ;( ;( ;( men det får gå öndå ska ta mig ett varmt bad och sen tända ljus och bara slappa hade jag tänkt mig och slippa alla ljud och ropet mamma kom hit mamma får jag det ja ni kanske vet hur det brukar låta?? eller så kanske inte tystnaden kan vara ljuv ibland fast skulle ha mått gott om min ängel var hemma men känner mig nära henne ändå en del måtte tycka jag är bra knäpp :bigeyes: men det skiter jag blankt i är som jag är duger det inte men låt bli att läsa min blogg valet är enkelt.

igår var vi hos mamma och pappa och åt gott och barnen fick klappar och ännu fler när vi kom hem så man är mätt fortfarande eller hur det nu var med det ;) fick ett par guldörhängen av gubben och presentkort på Lindex och ett silverarmband av min son chokladask av den andra sonen och bonus dottern fick jag en snökula med en Me to Yo nalle gudomlig söt var den så jag är nöjd med julen tror mina barn är det också om jag ska vara ärlig :)

Så snart ska jag tappa upp mig ett varmt bad brukar alltid göra det när jag är hos min gumma och hon inte är hemma vilket är trist fast jag vet varför hon är borta men jag är så van att vara nära henne så det känns jätte konstigt att inte vara henne nära just nu nåja hon kommer ju hem vilket är himla tur annars skulle jag bli tokig milt uttryckt.

Så nu ska vi se om Nettan kan avsluta bloggen innan vi hamnar på avspår som alltid nu väntar ett sköööööönt bad för mina onda leder och jag önskar er en fortsatt trevlig och mysig Juldag alla bloggare så höres vi en annan dag..... Var rädda om er alla har ett värde Kramar från Skellefteå



Visst är jag väl otroligt söt där jag sitter ;)

Intar soffläge nu



Ska väl tillägga att jag inte ska sova riktigt ännu men skriver ett inlägg för att inte glömma det mitt minne ni vet :blush: har fått prata med min gumma men jisses vad saknaden vart större trodde inte man kunde sakna någon så mycket men så betyder hon allt för mig det vet du hjärtat :love: :love:

Har fått mina smycken som jag har beställt såååå otroligt vackra min gumma kommer tycka likadant det vet jag nu har jag helt klart intagit soffläge har hjälpt gubben att betala räkningar och imorgon ska jag handla dom sista klapparna och maten sen ska jag griljera skinkan och slå om alla klappar och en sista kaksort som jag har lovat bonus dottern annars blir man väl strypt förstår jag :bigeyes:

Idag har det bitit bra i kinderna kan jag lova -21 är det ute så jag har bara myst under filten och sms med min ängel sedan fick jag bilder på mina och hennes hundar saknar dom med ju ja jag vet att jag tjatar men tycker ni det byt sida.... Och till dig ännu en gång som har tänkt göra mitt liv surt jag bryr mig inte att du bara orkar är för mig en gåta har du inget eget liv??????? eller är jag så intressant??????? oj oj oj vad en del är jobbiga att dom bara orkar :mad: :mad:

Nåja nog om detta hoppas att ni alla får sova gott och drömma sött så höres vi imorgon efter allt är gjort,,,, Många Kramar från lilla mig.


Finns det något mellanläge???




En ny dag och kallt är det ute också snöar det inte är det kallt finns det inge mellanläge denna vinter? :bigeyes: för när jag var ute med divan trodde jag att jag skulle frysa ihjäl och tro mig hon sket på en rekordtid ;) för in ville hon till och med....

Alltså jag måste fråga vad gör jag för fel har ingen försörjningsplikt på min äldsta men han blir stört sur när jag inte betlar resan till hans Pappa vad jag än gör eller säger så får jag skit av han vet inte vart jag ska vända mig snart när det gäller han numera känns lite som jag vill ge upp men kan ju inte göra det heller.

Fy bubblan vad jag saknar dig hjärtat det är absolut inge roligt längre ;( ;(;(;(;( idag blir det en lugn dag ska inte göra så mycket har en kaksort kvar att göra och griljera skinkan och slå om klapparna men det hinner jag med kvällen före tomten kommer

Nu ska jag ta och brygga mig lite kaffe så man fungerar som en människa igen så jag önskar er alla en toppen fin dag och lev i nuet och med mycket kärlek och glöm inte  behandla andra som ni vill bli behandlade så höres vi senare under dagen om det finns något att update...

Kram från ett kyligt Skellefteå.


Är inge roligt längre




Nu sitter jag här igen och inget är roligt längre för min gumma har farit bort ;( ;( ;( ;( känner mig halv och ensam men fick iaf dricka en kopp kaffe med henne och skjutsa henne till bussen och säga hejdå det var inget roligt alls ;( men tur att det finns mobil och telefon så jag kan höra hennes röst annars skulle jag aldrig orka med när hon är borta.

Men jag vet att hon kommer bli lycklig när hon kommer hem för då ligger hennes nya överkast på soffan fanns ett kvar och jag fick lägga undan det till på Torsdag för jag vet hur mycket hon tycker om det och tro mig hon är värd det flera gånger sen ska jag fylla hennes mobil och betala hennes resa hem jag vet men hon är värd allt min gumma :love: finns ingen som henne det har ni kanske redan förstått.

Så under julen ska jag sova i hennes lägenhet och ta mig ett varmt bad då är jag nära henne igen fast hon inte är hemma .... tjat?? ja men det skiter jag i hon är den som känner mig bäst och vet allt om mig och då menar jag allt och står ändå kvar det är äkta vänskap har ni turen att hitta den var rädd om den för man hittar den bara 1 gång i livet och jag har helt klart hittat min själsvän tvillingsjäl för livet.

Usch och fy vad jag är less denna jävla snö :mad: visst kan det väl räcka nu anser jag sedan när det pendlar så här får jag så mycket mera värk nu känns det ikroppen vill jag lova är så slut av all värk att jag går snart på knä men jag kämpar tappert vidare kan ju inte bara ge upp är inte riktigt min stil att göra det säger dom som känner mig....

Nu passar jag på att säga godnatt ska inte sova ännu men bara så jag inte glömmer det om du tittar in hjärtat ska du veta att du är oerhört saknad redan ;(

Var rädda om varandra och lev livet med mycket kärlek. Kram från ett snöigt Skellefteå.




Nu får det banne mig ge sig



Alltså man blir fann less när man kollar ut genom fönstret det bara snöar hela tiden visst kan det ge sig någon gång min värk lever ett eget liv och jag har snart ingen ork skulle behöva göra så mycket men hur ska man kunna göra det när man bara har ont hela tiden :mad: :mad: :mad: :mad:

Var ute med divis nyss snacka om att vi kan skita på rekordtid när vädret är dåligt inte kan en diva få snö i pälsen den blir ju rufsig förstår ni :) det är min hund i ett nötkskal det detär därför jag kallar henne diva för är det dåligt väder tittar hon bara på en som "jag tänker inte gå ut" eller regnar det då stannar vi då inne helt klart tassarna kan ju bli blöt det är inte bra förstår ni ;) men hon är så söt och go imellan ja inte när hon biter av tofsar från mina kuddar då blev jag väldigt :mad: :mad: men det komiska i det hela är hon har aldrig gjort det tidigare någon gång det är det som förbluffar mig mest men skam den som ger sig jag ska få henne att sluta med det med jag ger mig inte så lätt;)

Blir en lugn dag ska nämligen baka och göra julgodis och rulla köttbullar och lägga in sill och lite mera ska jag också försöka göra sen ska vi ta in granen och klä den sedan fattas det bara att torka golven sedan kan tomten komma med paket när han vill ;) kommer ju vara liggande på söndagen men vad gör man inte för sina barn ja allting iaf jag men tror andra Mammor gör samma sak.

Nu ska Nettan ta och göra sig lite kaffe och sätta sig och slö titta på teve och sen göra korsordet sällskap du vet måste ju vara tant mellan varven :) :) :) :) :) så jag önskar er alla en fin och trevlig helg och en lika fin Fjärde Advent och lev i nuet och behandla andra som ni vill bli behandlad själva..

Kramar från ett snöigt Skellefteå.


 Till mina underbara vänner älskar er så mycket ska ni veta.

Tjooo det gick ju bra...




Ja det gick ju trots allt inte för att jag trodde det nu tänker nog en del vad snackar du om.... ja säg det ni :) kanske kommer senare eller en annan dag den som lever får se nu fick jag till det bra tycker jag snitsigt med andra ord...... har varit och gått en lugn promenad det var så skönt fast jag har ju ont nu mina hälar har visst inte läckt ännu upptäckte jag minsann :bigeyes: nåja shit happens lite får man väl tåla ändå.

Nu tänker en del du har ju vaärk varför klaga på lite sprickor men då ska väl tilläggas att mina fötter är inte som dom ska vara sedan jag blev sjuk får lätt var och sår på dom och det läcker dåligt men inte låter jag det stoppa mig för det skavsår och sådant en del klagar över det jisses säger jag bara vad en del kan klaga kom igen när i har stora öppna skavsår då kan vi snacka att det gör ont :mad:

Nåja nog om detta värk och allt annat trist som man måste leva med i helgen ska jag baka och göra julgodis och göra en ordentligt städning och klä granen sedan på Måndag ska jag fara och handla julklappar och maten och göra skinkan och färga mitt hår ska jag även hinna med mycket nu innan tomten kommer men kommer råd kommer tid säger dom som vet så vi får väl hoppas att det är sant ;)

Idag blir det en lugn dag känner att prommisen tog ut sin rätt men vad faan man får väl lösa korsord och sitta still som vanligt :bigeyes: men kan ju vara ganska skönt att bara vara en gång nog för att man är det mycket numera men man vänjer sig tro mig man har inget annat val när man lever med värk dagligen löns inte klaga heller blir aldrig bli bättre av det har jag då lärt mig man ska lära sig uppskatta det man kan göra och inte gnälla hela tiden tro mig gott folk det ger ingenting :thumbdown:

Titta nu hamnade jag där igen du Nettan är ju hopplös du studsar värre än en studsboll ;) ;) ;) nåja ni får ha en fortsatt bra dag alla bloggare och behandla alla som ni vill bli behandlade själva ska ni nu klaga på andra så "sopa rent framför er egen dörr först" Kram från Skellefteå.





Visst är jag väl vacker där jag sitter? :) Nu ska jag mysa med divan som jag kallar henne för tro mig hon är divans alla diva ni som har träffat henne vet vad jag menar:)

Vill inte ha mera ont ;(




Ska väl tillägga att jag har varit vaken sen före klockan halv fyra i morse ;( för den satans värken idag är det ingen bra dag alls kan knappt gå över golvet då vill jag bara ;( ;( ;( ;( så då kan ni gissa ut resten hur jag mår så jag skriver inge mer om det orkar knappt med mig själv idag och nu ska tilläggas att jag saknar min gumma så oerhört mycket när jag har så pass ont hon är den enda som kan få mig att koppla bort värken..... skulle bara vilja sitta brevid henne och ha ego tid jaha jag vet upprepning men det skiter jag blankt i så hur ont jag än må ha ska jag nog fara till henne ikväll måste bara få koppla bort värken ett tag annars går jag på knä nog om den satans värken :mad:

Har varit på vc och tagit nya prover så faan ta dom om dom slarvar bort dom ännu en gång vill ju börja med guldet och se om det hjälper som gumman sa då blir jag värd ännu mera jo men visst nu kommer hon bli arg när hon läser detta eller hur hjärtat??? :bigeyes: så det blir en lugn dag med korsord något annat går bara inte göra när jag hr så här ont fyyy ändå vad jag beklagar mig låter som en trasig skiva men som min gumma brukar säga du ventilerar du klagar inte det är stor skillnad ;) ni kanske förstår varför jag älskar henne så mycket hon är det underbaraste som finns :love:

Men blev iaf en lite blogg med några rader nu ska jag dricka lite kaffe man kanske blir pigg då men jisses nu fick jag till det bra eller så var jag den största optimist denna dag ;) nu ler min gumma också bodde vi närmare varandra och ingen av oss kunde sova skulle vi kunna dricka kaffe mitt i natten  för inte blir då vi pigga av kaffet eller hur gumman??? ;)

Önskar er en fortsatt bra dag och njut av livet med ni kan med mycket värme och kärlek....Kram från ett kallt Skellefteå.










 Till dig min älskade skatt :love:

Fy vad en del kan strula till det,,,



Har inte sovit tills nu som en del kan tro har hunnit och vara på vc trodde jag skulle få börja med mina guld ampueller men nä inte det blev bra smått irriterad så för att lugna ner mig får jag till min ängel och drack kaffe med henne behöver hennes närhet mycket nu när hon snart åker uppöver ;( ;( sedan skjutsade vi hennes son och sen fick odjuren pinka sedan for jag hem och nu saknar jag min ängel jätte mycket.

Då ringer dom från Sunderbyn då visar det sig att vc haar slarvat bort mina prover måste ta nya imorgon sedan vänta tills nästa vecka innan jag får ta injektionen sedan måste dom ringa till vc varje Onsdag och ge en ordination till en sköterska för att hon ska kunna ge mig injektionen visst är det väl bara för att böka och gör det mer omständigt än vad det redan är man börjar ju undra om jag ska ha ont :bigeyes: :mad:

Så nu sitter jag här och skriver av mig lite ilska och är sur för att det ska behöva vara så här bara för att man ska få börja med injektion tycker jag har nog jävla ont ändå orkar inte med mycket mera vill kunna få börja må någorlunda någon gång för detta börjar tära på mig att ha ont jämnt och aldrig få ner värken till en skälig nivå nu har jag fått skriva av mig lite ilska så förlåt att det blir en tråkig blogg men det får ni ta förresten för det är min blogg vill jag klaga då gör jag det.

Och du som följer nu har du något mera att klaga på men som tur är finns det en avstäningsknapp på min mobil men visst kom igen idag kan du helt klart få svar på tal so come on säger jag bara ;) nu när jag mår så här saknar jag min gumma så oerhört mycket hon är den enda som kan få mig på bra humör och sedan att hon snart ska fara gör det ännu mera jobbigt kommer känna mig halv,ensam ledsen det är inge roligt längre ju ;( ;( ;(

Så till er alla önskar jag en fortsatt trevlig Tisdag och njut av kvällen och var rädda om varandra kom ihåg att berömma varandra medans ni lever sedan är det försent. Kram från ett kallt Skellefteå


  Detta är till min älskade ängel jag sitter och vakar över så ingen kan såra henne för hon är mitt allt :love: :love: :love:

Godnatt till er alla




Har inte blivit någon blogg på några dagar för har haft besök från Umeå sedan orkade jag inte skriva någon igår men det blir en natti blogg nu men en kort sådan har så pass ont att jag orkar inte skriva så mycket vet jag ska inte klaga men blir lätt det när man har ont varje dag man får eller hinner inte hämta andan mellan varven då blir det tungt men dom som lever med värk vet vad jag prata om :mad:

Har varit på stan med min gumma idag kollade in lite tips för julklappar sedan drack vi kaffe och sen köpte jag en julgrupp åt min gumma konstigt nog trodde jag att hon skulle ha lagt ut den på sin blogg men inte det inte men den var snygg måste jag säga och hon har förtjänat den flera gånger om så enkelt är det bara då får hon säga vad hon vill.... men ska hinna köpa en till innan min gumma åker upp till hennes Mamma över jul och nyår ;( ;( ;( ;(

Blir trist kommer känna mig halv och jätte ensam men ska fara och sova hos henne en natt då känner jag mig nära henne igen önskade hon skulle vara hemma men vet varför hon åker upp men tur man kan ringa och skriva en massa sms annars skulle jag bli tokig av saknad efter mitt hjärta :love:

Hoppas att ni får sova gott inatt alla bloggare så höres vi imorgon så Godnatt sov gott dröm sött alla Kramar från ett kallt Skellefteå.


 Detta är till min älskade ängel saknar dig jätte mycket ska du veta men det gör jag alltid när jag inte är runt dig men det vet du ju redan :love:

Fredagsmys




Har inte blivit några bloggar några dagar men skriver en nu för imorgon kan jag inte då har vi främmande över helgen har varit en lugn dag med korsord och titta på teve hade tänkt fara på stan men orkade bara inte får bli till veckan istället jag åker dit och kollar läget då kommer man ut från ens fyra väggar.

Vad mer har hänt? ja låt mig tänka :blush: var på hockey igår och såg våra pojkar vinna över ssk och återta serieledning :) :) var skoj att komma ut sedan fick jag ju se wargen göra mål han är duktig på det han gör sedan var en annan kompis och spelade med fast för motståndare länge sedan jag pratade med han men han vet att han kan ringa när han vill och betyder mycket också för mig genom alla år vi känt varandra.

Ska väl följa med gubben och handla lite mat inför helgen han ska ju på hockey med en kompis från Umeå och gissa vem som ska köra????? japp lilla jag ovanligt men inte troligt börjar vara en vana för dom ska väl dricka öl förstår jag :bigeyes: så vi andra får se matchen hemma i soffan kan vara nog så skönt och mysigt det också man behöver då inte frysa som vissa fick göra igår :mad: tro mig hämnden är ljuv :blush: för chauffören bestämer va??????

Något annat av värde har inte hänt idag är inte så värst kallt bara man klär på sig har nämligen gått en liten längre runda med divis det var skönt.... nu ska vi se om Nettan kan avsluta denna blogg utan att hamna på sidospår:) Passar på och önskar er alla en trevlig helg och en lika fin Tredje Advent och var rädda om varandra där ute alla har ett värde låt ingen annan påstå något annat för er

Kramar från ett kyligt Skellefteå.


 Till er alla som följer min blogg och till dig som läser du vet vem du är Lycka till mig vinner du aldrig över kommer alltid att vara den jag är och jag tänker inte ödsla någon energi på dig så enkelt är det bara.

Fy vad kallt det är...




Nu var det en ny dag och biter bra i kinderna ute trodde dagen skulle bli bättre men icke det inte :mad: :mad: :mad: nåja bara le åt skiten antar jag blir en lugn dag ska fixa ett ärende och efter det ska jag bara ta det lungt och lösa korsord man är ju i den åldern :) pratade med min Pappa igår han hade hjälpt Mamma att baka och avfrosta frysen sedan fick jag vet vad jag skulle få i julklapp  älskar dig Pappa :love: :love:

Vi ska vara därnere på julen för det blir bara jag och barnen och gubben ska bli mysigt är det jämnt och andra sidan men ska hjälpa Mamma i år som ni kanske vet är hon inte pigg och sämre blir hon för varje dag det är jobbigt att se som anhörig men vi stöttar så gott vi bara kan vill inte förlora henne nu hon är ju trots allt Mamma :love:

Fick veta av ett telefonsamtal att det blir inget men fyyy fan så :mad: :mad: jag blev en del förstår man sig inte på helt enkelt nåja nu har jag klagat klart finns något för en att hacka på din dag är väl räddad antar jag.... men som du vet amöbor har jag aldrig brytt mig om och tänker inte börja nu:):)

Wargen ringde dagen är räddad :blush: nä dom var på väg hem och han ville prata bort en stund så nu fick jag veta hur underbar jag är som kompis man blir alldeles varm i kroppen när man hör det och sedan fick jag veta lite annat också men det är mellan han och mig så det vet du stannar hos mig ja allt stannar det du säger men det vet du redan om vännen.

Nu ska jag försöka ta mig till soffan och bara slö glo på teve och lösa korsord kanske update under dagen om det händer något roligt under dagens lopp annars blir det en natti blogg..... jo glömde ju skriva ska vara barnvakt inget ovanligt gubben ska ut med jobbet och äta julbord undra just när jag ska få göra något för mig själv???? :bigeyes: sedan ska han på hockey på torsdag och lördag jepp ni läste rätt vi ska nämligen få besök i helgen från Umeå ibland undrar jag varför jag är så pass snäll när jag ska eller vill göra något ska det upp till diskussion men inte när han ska göra något konstigt anser jag :question:

När det är jobbet har jag aldrig nekat han och kommer inte att göra det heller men det börjar bli mycket nu speciellt när det finns andra som anmäler sig frivilligt hmmm.... nåja shit happens antar jag nu kom jag helt på fel väg skulle ju avsluta bloggen Nettan i ett nötskal :)

Önskar er alla en toppen fin Onsdag och var rädda om varandra och klä er varmt om ni ska ut  det snider bra iaf här i Skellefteå. Kram på er alla från ett vintrigt och kallt Skellefteå.


        Lite värmande ljus värmer gott så kallt som det är i dag....

Säger det nu annars somnar eller glömmer jag bort det




Lika bra att göra inlägget nu annars glömmer jag bort det med mitt enorma bra minne :blush: kan väl påstå att jag är :tired: :tired: med denna värrk och vädret som pendlar värre än jag vet inte vad :mad: men bara försöka härda ut det antar jag blir inte bättre av att gnälla heller sedan ska man väl vara positiv inte lätt alla gånger men jag försöker iaf så gott det går men har mina dippar mellan varven då allt dalar i väg långt ner.

Har en som följer min blogg enbart för att göra mitt liv till ett rött helvete kan vi väl lungt säga men det kan jag säga till dig det biter inte det hjälper inte du kommer aldrig att få mig ner på knä jag kommer att vinna över dig för du kan aldrig bli mig lika bra att du inser det nu.

Har varit en lugn dag med inte så mycket gjort sett teve och löst korsord och myst med min diva (Hund) lagat mat och plockat undan den så snart ska jag se teve och heja fram SAIK till en vinst nere i Timrå ville wargen och vad gör jag???? jo jag lyder givietvis :blush: han kom ju hit tidgare och ville ha en lycka till kram och visst fick han det alltid :blush: men han är en fantastisk vän helt enkelt underbar kan prata med han om precis allt du är gudomlig låt nu inte detta stiga dig till skallen ;)

Så nu säger jag lite tidigt Godnatt sov gott dröm sött annars glömmer jag att skriva inlägget för mitt minne är under all kritik :bigeyes: så höres vi i morgon igen alla bloggare.... Kramen på er alla.


 Till er alla som läser den och till min gumma saknar dig jätte mycket ;(

Goder Morgon på er alla....




Sitter med min kopp kaffe och ska kladda ner några rader i dagens blogg finns många underliga människor i världen en del dom lever för att klaga och såra andra vad ger det vad får ni ut av det egentligen? tycker inte det skulle ge något en del anser sig vara så "vuxen" men dom är sandelåde nivå tycker det är patetiskt löjligt helt enkelt.... nu undrar en del varför skriver du om det då måste du ju ta åt dig men det gör jag inte jaha kanske en bråkdel att jag gör det men varför gå in och läsa min blogg om du sedan bara ska klaga och klanka ner mig det förstår jag bara inte vad det ger.

Jag går inte in på andras bloggar och läser om jag inte tycker om vad dom skriver då skiter jag blankt i det du som läser min blogg och du vet precis vem du är hur du fått min adress vet jag inte kan jag bara säga roar det dig att klanka ner på mig och skrika åt mig måste det störa dig enormt mycket och du vet precis vad jag pratar om du kan aldrig bli mig ett råd var dig själv det vinner du på i längden och sedan sluta för faan att ringa och skrika på mig det är inte mitt fel och näääääää jag tänker inte anstränga mig att hjälpa dig heller så ett råd LÅT MIG VARA LEV DITT EGET LIV OCH VAR DIG SJÄLV DU KOMMER ALDRIG ATT BLI MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag blir det en lugn dag hade jag tänkt för jag ska ta mitt hem imorgon och sedan ska jag göra lite andra ärenden också så i dag ska jag bara vara tant som min son säger jag är när jag löser korsord :) till wargen GRATTIS du förtjänade det verkligen är stolt över dig ska du veta och lycka till i kväll visa att du kan det vi andra vet att du kan göra oerhört bra :)

Nu ska jag återgå till min hörna av soffan och bara må gott så jag önskar er alla en fortsatt bra dag och lev i nuet och som om varje dag vore den sista.... vi kankse höres senare om det finns något att update man vet aldrig vad som kan inträffa under dagens lopp. Kramar lilla jag.




Målar ut lite hjärtan till en speciell person du vet också vem du är :love:

Nu är det snart daxs att hoppas på besök,,,,



Nu knackar det snart på dörren och jag hoppas att jag får sällskap för det behövs om man ska orka med en ny dag men med min tur så vet vi ju hur det brukar sluta nåja ingen ide att klaga blir inte bättre för det iaf det har jag iaf lärt mig,,,, kanske jag är trög tänkt jag vet inte det får andra kommentera.

Japp helt rätt känner mig neråt vet inte riktigt vad det beror på jo kanske en del men det tänker jag inte kommentera här det blir bara massa tjafs av det hela och det orkar jag bara inte med har s mycket annat att vara orolig över,,,,, en del kanske tänker ditt liv måste vara bra trist kanske det men dom får tycka vad dom vill har lärt mig den hårda vägen att inte ta åt mig skit vill en del klanka på mig ja varsegod men då får ni tåla att jag ger igen också har haft en vän som lärt mig det hur man ger igen så det biter bra.

Så nu ska jag se teve tills det är daxs att ta ihop förhållandet med täcke och kudde igen och jag hoppas att det knackar på så man får sällskap så höres vi kanske i morgon den lilla skara nä det blev då helt fel har ingen skara som följer min blogg,,,,, bryr jag mig???? nä men skulle inte tro det en del dom har blogg för helt fel orsaker anser jag men det tänker jag inte heller kommentera som sagt deras bekymmer en del tänker nog hon är avundssjuk nä men inte troligt tycker man ska ha bloggen för att skriva av sig inte bli veckans blogg eller vinna eller ge priser då tror jag en del har missat vad en blogg är men det är min åsikt och jag står för det också.

Godnatt alla och sov gott dröm sött så höres vi en annan dag..... Kramar jag.



RSS 2.0