En ond dag

Är sååå seg idag för jag har knappt fått sova något i natt för värken mest då i magen visste inte om jag skulle stå ligga eller sitta allt gjorde ont eller så spann jag runt av värken så man är gode slut liknar smärtan av magsår :@  men har hunnit fylla min dosett med veckans medicin vilket är en hel del för att man ska kunna fungera överhuvudtaget alla säger att medicin inte är dyrt visst man får frikort men man ska ju betala 1800kr för att få detta frikort vilket inte alltid finns men man kan inte ställa sig utan medicin alla som äter medicin vet vad jag pratar om.

har bäddat men sen blir det ja ni gissade rätt korsord:) orkar inte mer det gör för ont i magen släpper inte detta har jag inget val då måste jag åka in på akuten tyvärr men jag drar mig för att göra det väntar oftast för länge då finns det inget val mera tjurig ja det är nog mitt mellan namn :) men jag vet att åker jag in lägger dom in mig och så skoj är det inte att ligga inne :thumbdown:

Igår fick jag bilder av min ängel som jag ska använda i bloggen hon är för underbar men jag önskade att jag kunde skriva lika bra som henne men det kan jag inte men och andra sidan så kommer jag aldrig upp i det hon kan bara acceptera det.

Om något helt annat blir hopp här men det får ni leva med :) imorgon ska gubben hämta ut en jobb mobil någon nokia så då får man väl rikta in sig att skriva in ännu en telefonbok han köpte en ny i sommras en sony ericson experia mini  och trodde han skulle slå mig på fingrarna men si det gick inte för jag hade också 5,0 på min kamera så gål det minsann mohahahaha men han kunde inte med sin egen mobil så japp det vart jag som fick skriva in telefonboken men visst köper man en mobil man kan med eller har jag helt fel?????? ;)

Nä nu ska Nettan ta sig en kopp kaffe kanske man blir pigg inte skratta nu gumman vi kan ha tur någon gång inte förstöra allt nu ;) ok nä just ja det var vi ja nääää klart vi inte ska ha tur vore ju hemskt dumt. Undrar jsut vem vi ska skylla på jo........... sen vet min gumma vad jag menar :)

Vi synes senare när jag ska update men fram till dess ha en fin vilodag och var rädda om varandra

Kram lilla jag

Mitt liv med ett ex

Här kommer det jag lovade för en stund sen träffade mitt ex i Stockholm när jag jobbade där vi var kompisar först sen blev vi tillsammans efter ett tag upptäckte jag att jag var gravid inte alls planerat men då flyttade vi hem till Skellefteå och han föddes här efter ett tag flyttade vi till Lycksele där vi bodde längre han fick även ett syskon också en pojke men efter ett par år flyttade vi till Åskilje som ligger mellan Lycksele och Storuman.

Men efter någa år blev det sämre mellan oss för allt skulle se bra utåt men hur det egentligen var fick ingen veta inte rätt jag vet men det slutade med att vi flyttade isär och alla glop ord haglade vilken dålig mamma jag var och allt annat möjligt inklusive hans mamma kastade skit på mig är jobbigt med en liten by för alla känner alla.

Träffade en annan då tog han vårdnaden om mina äldsta barn vilket jag kan förstå idag men vad jag har svårt att smälta varför inte tala om vad som händer i mina barns liv när jag ringde fick jag bara höra att allt var bra vilket var en stor jävla lögn :mad: skolan struntade han i skulle inte få godkända betyg fick jag veta av rektorn vilket blev en chock som ni kan förstå:@

Vad gör han jo han skaffar han lägenhet i Lycksele när han börjar gymnasiet han som inte kan hantera pengar jo tänkte pojken fest fest vilket det var han blev vräkt för att det var liv fylla slagsmål när jag och min nuvarande gjort iordning lägenhet tack så hemskt jävla mycket säger man då :thumbdown:

Sen flyttade han hit trodde det skulle bli bättre ja men hej vad fel mamma kan ha skolkade jätte mycket var på stan istället sen har det varit rättegång två gånger har hans pappa heller talat om ides inte komma på den första var ju inte hans problem hette det ja ni läste rätt han bodde ju hos mig.

Han fick ta studenten med stapelbetyg har varit så mycket och allt är tydligen mitt fel för hans pappa anser att jag har inte brytt mig men hur kan man göra det när man ringer och han säger nä men allt är bara fint är det bättre att ljuga för mig???? ja tydligen får ju kasta en massa skit på mig hur värdelös jag verkligen är som mamma och som person.

Helt plötsligt skulle vi ha delade vårdnad om den yngsta jo nu dög det har varit så mycket och den yngsta lider jag med för han blir så särbehandlad att det är inte sant hans flickor som han har med nya tjejen får allt dom pekar på allt från lcd teve till nya mobiler vad får våran andra?????? nä ingenting och hennes barn köper han saker till också men sina egna dom skiter han totalt i sedan den äldsta flyttade hit för drygt 4 år sen har hans pappa aldrig ringt och pratat med han och sen hanr man mage att säga att jag inte bryr mig????!!!!!

Har valt att inte prata med han för jag blir bara arg och förbannad helt enkelt men det jag tycker är mest tragiskt är att han skiter i våra barn men det blir kanske så jag vet faktiskt inte men det är ju skönt att kasta all skit på någon annan så man slipper vara den felande länken själv och jag är den hackade kyckligen som gör allt fel.

Har lite pengar inte det senaste inom hemmet men jag kan då säga att jag bryr mig om mina barn skaer tycker jag inte är det viktigaste utan det är ge barnen uppmuntran och kärlek och sen betala sina räkningar inte skaffa mer kredit och leva på det och sen ta en massa sms lån för att kunna betala och leva det är fel i mina ögon eller är det jag som är helt ute och cyklar???

Nåja det var en förkortad  version av det hela men jag har levt med dåligt samvete i många år och gör det fortfarande att jag inte har funnits där jämnt för mina barn och det får jag leva med bara det är kanske ett straff jag vet faktiskt inte men tankarna finns där skulle jag ha stannat och försökt rädda vårat förhållande eller gjorde jag rätt svaren kommer jag aldrig att hitta något svar på tyvärr.

Men det har gjort mig till den jag är i dag ibland kall och hård och ibland mjuk men av alla lögner och svek och stick i ryggen hatar jag men kan inget göra bara låta det blekna med åren men ärren finns alltid kvar och även frågan fanns jag tillräckligt där för mina barn eller tänkte jag bara på mig själv??? det vet jag inte om jag ska vara ärlig.

Men tyvärr har min äldsta tagit efter sin pappa att ljuga om allt vilket jag tycker är för jävligt helt enkelt och pengar har han helt klart ärvt efter sin pappa för jag är upppfostrad att har man inte råd då får man vänta till man har pengar lån tar man bara om man ska köpa ett hus inte för att folk ska tro man har mycket pengar.

Nåja slut på detta bara blicka framåt och ta en dag i sänder då brukar det mesta gå vägen nu avslutar jag detta och kommer senare med en update om hur dagen har varit önskar er alla en fortsatt bra lördag var rädda om varandra.

Kramar lilla jag    " min vakthund"


Grå och trist dag

Lördag och trist väder ute händer nog inte alltför mycket idag skulle jag tro korsord ja jag vet att jag gör det mycket men tycker det är skoj och man kan inte göra mycket annat när värken styr ens liv :mad: man får acceptera ens öde helt enkelt.

Ska renbädda idag och lägga undan min tvätt ni vet jobbet som aldrig tar slut :thumbdown: hinner bara tömma den sen är det daxs igen nåja sånt är livet helt enkelt .... jo ska se om mina pojkar kan knipa 3 poäng i Karlstad i dag men utöver det jag har skrivit blir det inte mycket mera.

Jo jag har en date men det är en helt annan sak mer skriver jag inte om det försöker hitta energi och skriva om en sak i mitt liv men får se om det blir senare i dag eller till veckan är så mycket som är galet där så jag vet inte vart jag ska börja helt enkelt ... nå kommer tid kommer råd säger dom som vet.

Men jag återkommer med en update senare under dagen så ni får ha en fin Lördag alla bloggare uti rymden så ses vi senare och var rädda om varandra.

Kram

Kvällen närmar sig

Ja då satt man här i vardagsrummet och bloggar och kollar på teve mellan varven var tvungen att ringa till min gumma och berätta en sak trodde jag hörde helt fel igår men som jag sa till henne man slutar aldrig förvåna sig numera vad det än må gälla eller vem.

har inte hänt så mycket idag har varit en lugn dag men ska väl försöka göra lite nytta i morgon om orken finns där vilket återstår att se :) var och handlade men jisses vad folk det var som en hönsgård alla skulle åt samma håll sen får jag se dom har godis för 29:90kr/hg men skoja vad folk var tokig för lite godis ganska komiskt att se hur folk beteer sig :thumbdown:

Så nu har jag min jamas på mig och skulle gärna ha myst med min ängel med ljus och bara få vara men till veckan ska jag fara dit och sova för jag vet att jag får sova jätte bra där för jag slappnar av helt och hållet sen kopplar jag bort värken och det är värd sååååå mycket.

Så om ett tag ska jag krama min kudde och försöka få lite sömn hur det går återstår att se men vi synes och höres imorgon alla bloggare ute i rymden.

Sov gott och dröm sött,,,,, och till min ängel säger jag bara hoppas att du får sova och jag saknar dig så mycket och jag känner att du saknar mig med :(

Kram från lilla mig.

Trött :tired:

Då var det snart slut på denna vecka sitter med kaffekoppen vid datorn och skriver och saknar min gumma något så hemskt just nu för jag hade en mardröm i natt ,,,,nu tänker ni och bara somna om igen men så enkelt är det inte drömde att hon sa att mitt ex och hennes ex hade rätt om mig och att hon borde ha lyssnat på dom och inte på mig och att hon aldrig ville veta av mig mera var ingen ide att varken skriva messa eller ringa för jag var bara en stor fet idiot som hon inte ville ödsla mera tid på ;(

Jaha tänker ni säkert skaka av dig var bara en dröm men ni vet inte hur nära jag står min gumma utan henne är jag ingenting hon vet allt om mig och står ändå kvar vid min sida jag vet att när hon läser detta kommer hon att säga jag skulle aldrig lyssna på dom idioterna det vet du hjärtat visst hon har sant men du vet vad jag menar hjärtat.

Hela jag skakade och grät när jag vaknade tog en lång stund innan jag kunde somna om en del tycker säkert att jag är löljlig men om ni hade en sådan vänskap som vad vi har då vet ni vad jag pratar om hon är verkligen mitt allt :love:

Berättade för henne vad hon skulle få i julklapp hon blev helt salig jaha det kan ni läsa i hennes blogg men det är hon värd flera gånger sedan ska hon få en annan sak och jag vet att hon inte tycker jag ska köpa det men så vet hon att har jag en får hon en likadan också men det är bara för henne jag gör det absolut ingen annan.

I onsdag var vi till vetrinären med Penny hon fick pencilien och en kräm man ska smörja öronlappen med lider med henne att hon ska behöva ha så ont men nu får vi hoppas att det blir bättre för min älskade diva :love: sedan for vi hem tror jag minnet är inte vad det ska vara numera;)

Igår var vi på stan köpte det sista till mitt vardagsrum 4 kuddar från Indiska snacka om att jag är nöjd med det nu tack vare mitt hjärta för tro mig hon har bra smak så tack ännu en gång mitt hjärta :love: sedan drack vi kaffe det är bara en sådan helig stund vi har för då får jag rå om min ängel helt själv och då mår jag bra för det gör att jag kopplar av och släpper tanken hur ont jag har kan inte förklara men det är bara ängeln som kan göra det det är sååååååå mycket värd och det vet hon om.

Idag blir det en lugn dag ska kanske dammsuga av mitt hem men utöver det ska jag bara lösa krosord jag och värken är helt på skilda lag i dag då kan jag inte göra mycket mera än bara sitta ner för alla leder värker som faaan :mad: jo ska kanske skriva det också så gumman min kan läsa det min Pappa skjutsade mig till vc så jag tog blt och blodprover blt var 135/65 så nu vet du det hjärtat mitt :)

Kanske update senare när dagen lider mot sitt slut men nu ska jag försöka avsluta detta jag önskar er alla bloggare ute i cyber rymden en trevlig helg med era nära och kära och var rädda om varandra.

Kram till er alla

Snart är det natta

Ja då var det snart natt igen sitter med jamasen och skriver dagens sista blogg innan jag ska natta kudden har hjälpt gubben att betala räkningar och har tagit medicin hade tänkt fara till min ängel men givetvis skulle jag bli yr och då vågar jag inte köra bil men får ju se henne i morgon då vi ska till vetrinären med Penny dagen blir perfekt när jag får umgås med min ängel annars känner jag mig halv när jag inte ser henne be mig inte förklara för det kan jag inte;)

Har tänt mina ljus och mina lyktor för första gången måste säga dom lyser vackert så jag är jätte nöjd med allt så nu fattas bara mina fyra kuddar då är det komplett med hjälp av min gumma för hon har bra smak när det gäller sådant måste jag säga.

Så nu önskar jag er alla en godnatt och sov gott dröm sött alla bloggare så höres vi i morgon då får ni veta hur vetrinär besöket gick..... var rädda om varandra.

Kram från lilla jag

Snart är dagen till ända

Ja då var dagen snart slut har lagt undan all min tvätt som jag hade sedan har jag bara löst korsord är så totalt trött idag vet inte riktigt vad det är för något med mig i dag men ska bara ta det lungt har inte ork till något annat känns som om tåget kört över mig helt enkelt :mad: ska laga mat och städa undan det sen blir det lugna gatan här på Isgränd.

Ska med min vovve till vetrinären i morgon för hennes öron lider med henne att hon ska behöva ha så problem med dom fast hon gjort en operation men det är tyvärr ett kännetecken för cockerspaniel men dom är söta och snälla också men väldigt tjuriga mellan varven också ;)

Ska försöka ta mig an mitt hem och städa det och dammtorka också mer skriver jag inte för då bli min gumma så arg på mig ;) förstår att hon håller på med sin byrå och städar i den kan inte låta bli helt enkelt det är min gumma i ett nötskal. Vi känner varandra väldigt väl till mångas förtret ganska komiskt måste jag säga att så många försöker bryta vårat band men dom gör det bara starkare vilket dom inte vet inga namn nämnda eller gumman??;)

Nåja sitter och väntar att sambon ska komma hem med mjölk och bröd och makaroner så vi kan börja med maten någon gång fast min Tony ätit våfflorna som var kvar som hjärtat gjorde han diggar dom kan äta hur mycket som helst förstår inte vart han stoppar allt den ungen ;)

Nåja det var allt från mig för nu iaf kanske skriver lite till innan man ska lägga huvudet på kudden och sluta sina ögon så ha det bra alla bloggare och ha en trevlig kväll.

Kram

Tillbaka från semestern

Nu är man hemme igen efter en skön mini semester började förra torsdagen då flög vi till Stockholm och bodde en natt på hotell sen skulle vi se hockey SSK mot Gnaget var skoj åt före sen före det var vi på ett företag som gubben pratar med mindre skoj men det gick.

Fick skjuts tillbaka till hotellet vart slut av allt men skoj var det..... Fredag började med frukost och en promenad in till centralen där vi lämnade in väskor gick och kollade runt på affärer och åt en lunch sen hämtade vi ut båt biljetterna och åkte buss dit ut sen när man fick gå ombord gick vi ner till hytten sen bytte vi om och skulle äta jätte gott förrätt och entrecot till middag det bjöd min sambo på var så underbart att bara koppla av för en gång skull.

Sen lyssnade vi på musik och drack en cider japp ni läste rätt nu slog nettan på stort;) där runt tolv snåret gick vi och la oss..... Lördag vart det frukost sen var det tänk att vi skulle gå i Helsingfors men hade fått skavsår av mina nya skor gjorde så jävla ont ;( så vi var kvar på båten vid halv sex finsk tid gick båten åter till Stockholm. Sen skulle vi äta buffe jaha vad händer jag känner av att det gåt vågor klarar inte av att äta fick lägga mig lite trist men kändes som jag skulle spy när jag var uppe så det vart en tidig natt.

Söndag frukost igen sen kom vi tillbaka till Stockholm vid 9.40 innan det köpte jag snus till mitt hjärta som var hemma och skötte om mitt hem och mina barn,,,,, nåja vi åkte till Arlanda och där satt vi och väntade väntade väntade lite till :thumbdown: men det kostade för mycket att boka om biljetterna nåja åt på OLearys och gubben såg fotboll nåja allt går men vid 21.15 fick vi gå ombord på planet som skulle tas oss till Umeå. Där hämtade en kompis oss och vi åkte raka vägen hem.

Väl hemma la mitt hjärta om mitt skavsår sen la vi oss för att jag skulle orka väcka barnen sen somnade jag på soffan och vaknade av att gumman hade gjort kaffe. Sen följde jag henne till vc för att hon skulle få hjälp mot värken sin  en tur till Jula och köpa en data väska och lykot på Jysk och en snabbis på Biboköp där jag fick en väsk hållare av mitt hjärta tusen tack mitt underbara hjärta.

Sen skjutsade jag hem hjärtat så hon skulle få vila  jo beställde en tid åt Penny för hennes öron luktar jätte illa ur dom så dit ska vi i morgon och en sväng på stan med hjärtat :love: det var nog allt tror jag har säkert glömt något men det får ni ta ;) så nu är jag tillbaka har laddat batterierna och jag är sååååååååå tacksam för hjärtat som var här trots sin värk hon är verkligen mitt stöd i livet klarar mig aldrig utan henne du är mitt allt ängeln glöm aldrig det!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha en fortsatt bra dag alla bloggare i cyber rymden så höres vi senare när jag update innan man ska nanna kudden och till mitt hjärta sakanr dig så jätte mycket ska du veta.


Kram på er alla och var rädda om varandra där ute.

Onsdag Kväll

Har mitt älskade hjärta brevid mig hon ska vara barnvakt när jag åker bort i helgen men önskade att det var vi två som fick fara bort och bara må bra en stund för det förtjänar vi jätte mycket.

Så jag skriver inte så mycket mera när hon är här utan blir mer och en längre blogg när jag kommer istället  måste få umgås med mitt hjärta innan jag åker kommer sakna henne så otroligt mycket medans jag är borta ;( men fick iaf en dag med henne dom är värda sååååååå fruktansvärt mycket för mig :love:

Så nu säger jag godnatt alla där ute i cybervärlden och var rädda om varandra så höres vi på Måndag morgon igen.

Kram

Nu är det gjort

Nu är det gjort farit med sopor till tippen fattas bara saker men dom får gubben skruva isär annars går det inte in i bilen men skoja vad slut man blir fort nu ska jag bara lösa korsord sen ska jag fara och köpa något vi ska mätta magen med sen blir det sopor igen och sen hämta Moa och Penny sen ikväll dom är ju på kurs på Måndagar hon tycker det är roligt och Penny lyssnar jätte bra på henne numera väldigt nyttigt för dom bägge två.

Sen är ju Isolde med deras goa lilla Kennedy där också alltså charmigare tax finns inte han följer med på promenader när vi går med våran dom är som ler och långhalm dom  två:love: sedan trivs vi alla bra i deras sällskap vi brukar umgås dricka kaffe och prata och bara ha det skoj roligt när man lär känna sina grannar mera tycker jag sedan umgås vi med ett par till här på gatan man kommer varandra in på livet tycker jag sedan får man en umgängeskrets min är inte så stor eftersom jag är hemma för mina sjukdom så det är viktigt att umgås med folk så man inte tappar allt.

Jo ska stoppa in min tvätt det dagliga jobbet som aldrig har något slut verkar det som man tömmer korgen sedan är den full igen och så håller det på :thumpdown: men det är väl en mammas jobb antar jag.....

Återkommer senare med en update om dagen innan jag ska krama min kudde ni får ha det så bra alla bloggare i cyber rymden och var rädda om varandra.

Kramar

Grå mulen söndag

Nu äntligen sitter mina gardiner uppe skit snyggt om man får skryta ;) :thumbup: nu fattas bara lyktorna och kuddarna sen är det klart jieppi!!!! tack svärfar ska man väl kanske tillägga för det är ju tack vare han han ler säkert nu att jag fått fint och hade han levt hade det bergis kommit en kommentar nu minns en speciellt när dom var här skulle böja mig ner ochta upp något från olvet när han frågade vilken världsdel jag skulle visa upp gubben skrattade så jag trodde han skulle ramla ur fåtöljen det var min svärfar i ett nötskal alltid en kommentar till allting.

Har löst lite korsord och tagit fram kläder till ungarna i morgon så det är gjort har alltid gjort det är en vana jag har kanske har jag skämt bort dom ja gubben är med på ett hörn också han har också kläderna framme mitt sätt min taktik att skämma bort dom är ju trots allt min familj och man ska väl göra det och visa att man vårdar om dom.... en del kanske inte tycker det men det skiter jag fullständigt i :mad: jag blir ju det på helgerna behöver inte laga mat är otroligt skönt.

Men nu börjar nedräkningen till på Torsdag morgon äntligen får man lite andrum ska bli så skönt att få komma bort en stund och ladda batterierna har varit mycket den senaste tiden kan jag förresten också tacka svärfar för vi har en natt på hotell i Stockholm där vi ska se en match mellan SSK-AIK i Södertälje före det blir det mat sen skjuts tillbaka till hotellet sen på Fredag bär det av till Finland med båt tillbaka på Söndag då vi vänder hemåt igen för att mötas av en super lycklig Penny att husse och matte är hemma igen ;)

Men före det ska jag på stan på tisdag och göra lite ärenden och handla hem mat sen på Onsdag har jag ett möte på Skolan sen ska jag köpa lite nya blommor då jag lika är ute och far och före allt detta ska Nettan hinna städa och dammtorka annars tar jagdet när jag är hemma igen ska ju inte ta död på mig före resan. Har faktiskt hållit det jag skrev i ett tidigare inlägg men så har jag ransakat mig själv kraftigt sedan jag fick veta en sak det gör att man får nytt perspektiv på sitt eget liv.

Man ska inte beklaga sig jämnt det ger ingenting man ska istället vara glad att man lever och att det finns dom som tycker om en ja man ska vara glad för dom små sakerna i livet helt enkelt. Sen kommer bonus dottern tillbaka senare ikväll hon kommer bli glad när hon ser dom nya gardinerna hon är för söt hon är så lätt att ha hand om :love: hon ringer alltid när hon är hos sin mamma fast hon inte tycker om det för att höra hur jag mår och vad jag gör för något hon är snäll :love:

Var väl dagen hitills och vad som har hänt kanske att jag update senare eller så kommer det ett nytt inlägg i morgon från Isgränd så jag önskar er bloggare en fortsatt bra Söndag och var rädda om varandra och visa er medmänniskor att ni tycker och bryr er.

Kram från lilla jag

Lördag

Här sitter jag nu igen och plitar ner några rader gubben är och byter däck ena ungen spelar x-box den andra är ute den största ser teve ska få mina fönster putsade sen så då kommer mina nya gardiner upp ska bli såååå skoj sen ska jag städa och dammtorka men det blir till veckan det har ransakat mig själv måste ge datan mindre tid och försöka få tillbaka mitt hem för som det är nu är det tvärtom och jag tycker inte det ska vara så bara för at jag lever med värk.

Var bortbjuden igår var en sådan skön känsla att någon tyckte jag förtjänade att bli bortskämd  du är sååååå underbar att det finns inga ord vi började bara med att heja på varandra till att prata mera men nu är vi goda vänner visst vi hinner inte umgås för du har mindre barn men när du gör en sådan grej som du gjorde igår det värmde så mycket ska du veta vännen så tack ännu en gångnfrån djupetav  mitt hjärta.

Gubben ska på hockey och dricka en öl ja okej han har kanske förtjänat den är nog inte alltid så lätt att leva med med mitt humör men han ställer upp och finns där ändå trots att jag är på dåligt humör kanske jag inte uppskattar han mycket jo det gör jag han får ju jobba över fara ut med företaget utan att jag blir arg eller sur men visst ibland undrar jag varför allt är som det är kanske är det jag eller vi båda vet inte riktigt vad det enda jag vet är att jag vill inte mista det jag har menjag kanske måste ändra mig också för att det ska bli rätt igen tål att tänkas på.

Idag blir det lungt ska som vanligt lösa lite korsord dom säger det är bra träning dom som vet tänker inte tjata om hur ont jag har eller hur jobbigt det är eller att jag sover dåligt fick vet en sak igår som gör att mina problem är ingenting man ska bara skatta sig lycklig över att man lever och vaknar till en ny dag för jag vet att det finns dom som har det tredubbelt så mycket värre så jag har ransakat mig själv och kommit fram till att klaga det gör ingenting bättrre man ska bara försöka kämpa vidare och le och tänka på att det finns faktiskt andra som har mer rätt att klaga och vara ledsen.

Det var allt från mig just nu iaf update senare eller innan jag ska nanna kudden om det har hänt något roligt under dagens lopp ha en fortsatt bra dag alla bloggare ute i cyber världen och var rädda om varandra.

Kram

Ur mitt tidigare liv

Satt man här igen och funderar vad man ska skriva om sa ju igår att jag hade levt lite galet innan man insåg vart det höll på att barka kanske ska fortätta med att skriva om det jag umgicks med en som är väldigt känd här i stan men nämner inga namn det har jag lovat han en gång i tiden och det håller jag vi festade ganska hårt och dom jag umgicks med var inte på rätt sida av lagen en del gör det inte ännu.

Jag visste han tog droger och höll på med annat som inte jag tänker gå in på har också lovat det men efter ett tag insåg jag att han försökte lura mig till att röka något som inte var en vanlig cigarett och jag har hett temprament så jag bad han formligen dra åt..... många frågade mig hur jag vågade han var ju (hans namn) sket jag totalt i han skulle nita mig men på något sätt så hade vi en vänskap att han visste att gjorde han det då var den borta i ett nafs alla vart paffa  finns ett namn som säger "Jokern lever" vilket fick han att backa och det kan jag få han att göra än idag fast nu umgås jag inte alls med han och hans polare.

Har en gång räddat han för han var då helt oskyldig och jag tänkte inte se han få ett starff för något han inte gjort så enkelt är det bara många tyckte jag var knäpp men har du inte gjort något då ska du inte sota för det heller vem du än må vara och vad du har för bakgrund. Slutade med att jag och han lovade varandra att fick jag en familj skulle han lämna mig och inte tilltala mig något mera för vill inte hamna i klameri och det har han hållit men hur han än må vara idag så kommer jag naldrig att neka att jag vet vem han är men jag väljer att inte prata med han och det vet han också varför.

Vi har ett löfte mellan varandra och det är att gör han mig eller någon jag tycker om något ont då får han med mig att göra för hur det än må vara vet jag hemskt mycket som han inte vill ska komma ut och jag kan väl säga att han har lärt mig hur man betalar igen om man är skyldig någon och det är inget jag tänker gå in på här det är som sagt mellan han och jag.

Ser han ibland på stan men vi undvuker varandra för att inte fel personer ska se detta under den tiden blev jag tillsammans med inga namn nämns han drack mycket men senare övergick han till tyngre droger som en dag tog hans liv såg han för ett antal år sedan och jisses vad sliten han såg ut men sen tog drogen hans liv kanske var lika bra han fick somna in för han ville inte finnas längre helt enkelt så vila i frid du med och du vet att du var speciell för mig en gång i mitt liv.

Kan väl säga att jag är glad i dag att dom inte finns i mitt liv men jag kommer aldrig att neka att jag vet vilka dom är men mer än så blir det aldrig dom har valt en helt annan sida att leva på och jag valde den lagliga sidan det var ett väldigt bra beslut.....

Det var lite smått ur det liv jag levde en gång skulle kunna skriva mera men väljer att inte göra det för jag har som sagt lovat det och det håller jag bara han håller vad han en gång lovade mig.

Återkommer senare under dagen med en ny blogg om det händer något skoj eller så om bara för att säga godnatt önskar er alla bloggare en fin och underbar helg var rädda om er.

Kramar från lilla jag

Lite nytta i dag trots allt

Ja då satt man här igen men har ändå lyckats med att dammsuga bort lite hundhår och lagt bort tvätten något mer blir det inte förrutom att jag ska se hockey ikväll och mumsa lite ostkrokar och hoppas att dom kan vinna i kväll skulle ju sitta bra med en borta vinst sen ska jag referera matchen också :) men har jag otur somnar jag för jag är ju :tired: idag för sova på natten det får jag då inte göra tydligen en lyxvara jag inte har råd med men alla andra har det tydligen :thumbdown: men sånt är livet man vänjer sig med allt.

Läste ett meil jag fick och där skrev en vän att jag skulle kämpa på för hon visste hur stark jag var och gav inte upp i första taget visst är det rätt men vad gör man när man inte har orken då???? hon trodde på mig och vet att jag landar med fötterna hur långt ner jag än må vara kan bara säga att dom orden värmde mycket kanske nä fel ord är inte den Anette jag har varit men jag ska försöka hitta henne på vägen ....hade tidigare stort självförtroende men det är borta med vinden visst jag är tjurig men har fått så många törnar genom livet att man tvivlar på sig själv ibland fast det är skönt att veta att en del tror på en fortfarande.

Med åldern blir man klokare stämmer jag vet visst ångrar jag vissa saker i mitt liv men har lärt mig att såla bland vänner numera litar jag bara på vissa har uteslutit dom som jag vet far fram med osanningar och hugger en i ryggen det klarar jag mig helt klart utan. Visst jag kan ge igen men det har jag vuxit ifrån orkar inte hålla på med sådant livet har mer att erbjuda tror jag då iaf.....

Hade en sådan nära vän tidigare men tyvärr släckte han sitt liv med tabletter och sprit fick aldrig chansen att säga farväl men det är hans förtjänst att jag sitter där jag sitter idag han räddade mig såå många gånger visst han lever kvar i mitt hjärta för tid och evighet men jag önskar så ibland att jag fick tacka han för allt han gjorde för mig men jag vet att han har det bättre där han är nu så tack ännu en gång för allt du gav mig och tack för alla gånger du fanns där Petri dig glömmer jag aldrig.

Vart lite blandat här upptäcker jag tjusningen med en blogg när man skriver så ploppar saker upp och man mår lite bättre av att skriva av sig  hade tänkt skriva om mitt tidigare liv visst där ångrar jag mycket men det gjorde mig till den jag är i dag och tur att jag var lok nog att ta avstånd från vissa saker men det får ni läsa om en annan gång.....

Nu ska jag försöka avsluta detta och återkomma när man ska försöka nanna kudden försöka är rätt ord numera men jag önskar er alla en fortsatt bra dag alla bloggare därute i cyber världen.

Kram från lilla mig  Denna kram tillängar jag dig Petri och min Svärfar vila i frid bägge två ni finns i mitt hjärta nu och för alltid

Vilket väder

Om jag trodde jag skulle få må bra en dag trodde jag tydligen helt fel för vädret idag gör att jag mår skit blir less detta  orkar inte ha mera värk orkar knappt med mig själv som det är just nu varför kan det aldrig få vara bra någon gång??!! Vet inte hur jag ska ta mig ur min svacka som jag är i jag ger snart upp orkar inte med mera bakslag hela tiden ska livet vara så här hela tiden.

Vet att jag kan vara glad och kunde koppla bort värken men kan inte det numera vet intevad det är som händer med mig just nu allt är jobbigt svårt svart känns som hela världen är emot mig just nu kanske skulle göra slag i saken men jag vet inte får se hur det blir med det lämnar det öppet än så länge iaf....

Ska bli så underbart att komma bort en stund ska åka bort med gubben till Stockholm och bo en natt på hotell sen bär det av till Finland med båt och bara ha skoj och koppla bort allt annat kanske det lättar upp mitt humör får jhag hoppas men känner att jag behöver det som det är just nu.

Vi pratade igår om hur stor saknaden var efter gubbens Pappa fy vad jag saknar han gick hastigt bort i vintras oväntad det var en pärs att vara på begravningen för jag led så mycket hemskt med gubben sen när han fick semester for vi till stugan då förstod han att Pappa var borta för alltid var svårt att se för han kunde knappt gå in i stugan för alla minnen.....Pengar ja visst men Bosse får vi aldrig mer se aldrig höra hans glada skratt hans spydiga kommentarer det är sorligt i sig men jag hoppas att han mår bra nu och ser ner och vakar över oss.

SOV I FRID SVÄRFAR  KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DIG

Så ni kanske förstår att det snurrar mycket i ens huvud men med tiden kanske jag kommer tillbaka till den jag var en gång men tro mig det tar tid och det verkar jag ha mycket av.

Nu ska jaag avsluta detta och återkommer senare med en ny blogg kram till er alla bloggare därute.

RSS 2.0