Solen skiner från en vacker himmelVar ett tag sedan jag satt här kanske ska update litegrann det är mycket som händer runt mig går inte in på det för då rinner ögonen och jag orkar inte tänka på det ständigt och jämnt kan säga så mycket att jag går på lånad ork numera känns som om jag ska falla som ett korthus snart men måste orka finnas där finns inte tid att tycka synd om mig själv det fungerar inte :( :(

Vägrar sätta mig först nu brukar annars försöka göra det men inte denna gång men som sagt är rädd för vad som kan hända då kan jag bara säga då försvinner en mycket stor del av mig då faller hela min värld samman och inte just nu,,,,, kan väl säga att det är tur warg finns och en del andra som försöker hålla mig uppe han är en av dom jisses vad jag är glad att en del bryr sig när man inte mår bra det visar verkligen vems än rätta vänner är tro mig det upptäcker man en sådan gång.

Hade tänkt börja gå och gå ner mer i vikt men det får bli senare går då ändå ner är väl all oro som sätter sig på en men jag trodde mina hälar var på väg mot det bättre men jisses vad jag misstog mig då gör då ännu mera ont nu idom och inte läker dom blir faan så irriterad att det aldrig ska bli bra kan väl bara säga en sak HATAR MIN JÄVLA SJUKDOM SÅDNA HÄR GÅNGER :mad: :mad: :mad:

Nåja har spytt lite galla kändes bra men måste ju säga detta till dig när ska du egentligen ge upp??? har du inte märkt att jag skiter idig du är en stor nolla för mig allt du gör allt du säger biter inte på mig så gör dig sälv en tjänst GE UPP DU KAN ALDRIG FÅ NER MIG PÅ KNÄ OCH TILL SIST DU BLIR ALDRIG MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu önskar jag er en fortsatt bra Tisdag och var rädda om varandra och ta vara på chansen för man får oftast bara en och vårda tiden med era nära och kära..... Kramar från Morö Backe.


      Till en vän som betyder mycket för mig du är verkligen min livlina just nu vad som än händer kommer du för alltid att betyda mycket för mig du finns där hela tiden har inga ord just nu för vad du betyder för mig men jag tror du vet vad jag försöker skriva ;)


Kallt ute,,,,

Kanske ska tillägga att jag är inte arg för att folk skriver vad dom tänker eller något annat tycker bara att man ska väl inte jämnt klaga på att man har ont utan man ska vara glad för allt annat som finns i ens liv men visst man behöver inte läsa om man tycker folk klagar och tro mig det gör jag inte heller har omvärderat mitt liv på sistone om man tänker efter så finns det så mycket att vara glad för tycker det är konstigt att folk inte ser det så nåja är då inte problem att lösa.

Sitter och funderar över detta med vänskap en del tar lätt på det andra är rädd om den vänskap som två personer har visst har många vänner men det är få som står mig riktigt nära och det är få som kommer dit och som jag låter stanna där har nu sett att när jag har det jobbigt med tankar runt min Pappa och Mamma vem som verkligen finns där för mig och du ska veta att din vänskap för mig betyder allt trodde inte från början att vi skulle bli så bra vänner men är glad att vi blev det för du finns där och får komma när jag vill nu när det är många tankar för du har gått igenom samma sak som mig. Respekterar att du inte vill att jag skriver ut ditt namn men du är min stöttepelare glöm aldrig någonsin det min älskade vän :love:

Var ut och gick runt ridhuset med divan skönt fast det var kallt men hälarna känns bättre så bara det blir mildare gäller strandpromenaden för mig och divis för nu är det -5kg på vågen är glad att det börjar kännas så nu ska jag faktiskt köpa 2par tights och en tröja som jag har sett när jag får lön är roligare att köpa när man känner att det går åt rätt håll sen blir det ett mobilsmycke som jag har sett på Guldfynd som blir mitt och en väska som jag har sett ska bli min med det tar jag mig råd tar från mina sparade pengar helt enkelt.

Resten av dagen blir lugn ska föra över lite bilder till mobilen men annars blir det att göra teven sällskap ja ska skjutsa bonus dottern på träning och gubben på hockey men imorgon blir det städning av huset båda våningarna med allt vad det innebär så det räcker över helgen sen blir det att umgås med min familj.

Jag saknar dig du vet vem du är hoppas allt går bra idag och du skickar ett sms så jag får veta hur det gick ska komma förbi dig en dag det har jag lovat och du vet att jag står för det saknar din röst jätte mycket just nu för du kan också få mig att glömma det jobbiga för ett tag :love:

Nu avslutar jag för idag och önskar er alla en fortsatt bra dag och var rädda om varandra alla är värda mycket kärlek. Kramar från Morö Backe.

Till min vän du är bara bäst tack för alla tröstande ord :love:

Dag med mycket kärlek

Idag är det alla hjärtans dag så var generös mot era nära och kära håll inte på med att klaga att ni har ont hela tiden det finns dom som inte får uppleva fina saker tycker det är sååååå trist att läsa bloggar där folk hela tiden klagar att dom har ont och inte kan göra vissa saker varför inte vara glad att man lever? och det man har i sitt liv vad ger det att klaga hela tiden söker ni empati hos andra? ni har väl någonting att vara glad över annars tycker jag att ni ska ransaka er själva väldigt hårt.

Blir en lugn dag med korsord har satt in mina räkningar så det blir en tuff månad men allt går sen har jag beställt kläer som jag ska få av min sambo :love: han är mitt allt så himla omtänksam och bryr sig om en utan han vill jag aldrig någonsin vara lite trist att en del utnyttjar han för att han är snäll men man kan ju hoppas att dom får smaka på sin egen medicin någon gång.

Ska städa senare i veckan med allt vad det innebär för nu känner jag att lite ork finns för det kan som sagt inte bara sitta på arslet och ingenting göra det fungerar inte då förfaller ens hem och det tänker jag inte tillåta.

Har det tungt med tankar men tack vare en gudomlig vän fick jag komma till henne och gråta ut och hon har jag pratat med flera nätter i rad hon är hur underbar som helst finns ingen som henne kan bara säga att jag är så tacksam att hon finns där för mig vill inte utge hennes namn men du vet vem du är du står mig oerhört nära numera ska du veta. TACK FÖR ATT DU FINNS OCH STÖTTAR MIG

Nu ska jag ta och sätta mig ner en stund och se om febern tänker lugna ner sig litegrann ni får alla ha en fortsatt bra alla hjärtans dag och var rädda om varandra och visa att ni tycker om varnadra och vårda det ömnt.... Kram från lilla jag någonstanns på Morö Backe.
Helgen är här

Kikar in som snabbast och plitar ner några rader inför helgen för då sitter jag sällan och aldrig vid datorn då ska man umgås med familjen veckodagar kan man sitta och uggla vid datan och fb men helgen den har jag vikt till familjen för när det kommer till allt är det den man har kvar och som finns där jämnt både bra och dåligt.

Gjorde en potatisgratäng som vart super god alla åt jätte mycket så det var roligt att höra sen har jag inte gjort mycket mera jo lyssnat på Jay Smith när han sjunger Like a prayer gud vilken röst den killen har helt otrolig tycker Nickelback är bra men han kan ju slänga sig i väggen wow wow wow säger jag bara den ska helt klart ner till mobilen,,,,

Nu avslutar jag denna korta blogg och återkommer kanske på Måndag ha en underbar helg alla och var rädda om varandra och njut av varje ögonblick ni får man vet aldrig när det kan försvinna.

Kram på er alla.


Ny dag vad ska man hitta på?
Ny dag nya bekymmer säger dom som vet kanske stämmer sova?? nä det fick jag inte göra som vanligt det vore ju dumt om jag skulle få vara pigg och orka göra något :mad: :mad: tänkte gå en bit med divan nä inte det heller för dom satans hälarna gör svin ont idag känns som hela världen är emot mig just nu kanske skulle gräva ner mig idag och aldrig komma fram har en skit skit skit skit skit dag så därför blir bloggen svart och tråkig.

Ska bara vara idag har ingen ork till något annat tyvärr trist tråkigt japp men bara gilla läget antar jag går väl inte göra annat ni som är friska var glad för det för att gå hemma och vara sjuk är inte en dans på rosor om ni trodde det för tro mig man blir inte rik av att vara hemma heller :(

Nä nu väntar en kopp kaffe och teven och korsord som sällskap mer går inte göra idag ni får ha en fortsatt bra Torsdag alla bloggare återkommer en annan dag när jag mår bättre.

Kram från MoröBacke.


Solen lyser

Kanske ska börja skriva det att jag sitter inte lika ofta vid datorn tycker att man ska försöka göra något livet består av mer än facebook bloggar hit och dit passar på att leva mitt liv man vet aldrig när det kan ta slut titta bara ut idag solen skiner härligt ute har varit och gått med hunden en lång promenad och njuter i fulla drag av livet och vad det kan ge en.

Sitter inte och bara tycker synd om mig själv fast jag är sjuk och lever med värk kan man inte bara sitta inne och vid datorn har ransakat mig själv hårt och vet att när som heslt kan livet ta slut sluta tycka synd om er själva och klaga på att ni har värk tänk på det som är positivit i era liv om inte ransaka er själva för hur ni en vrider det hela finns det alltid någon som har det värre.

Jag vet att många höjer på ögonbrynen när dom läser detta men det skiter jag blankt i kan ni inte ta det läs inte min blogg enkelt.... gör något lev i nuet och tar ni åt er ja men då har jag ju rätt anser jag, Träffade en kompis i söndags tror det var 6 år sedan sist hon har inte haft det lätt men hon ler och är stark låter inte det knäcka en kan bara säga är inte många som skulle le om dom gått igenom samma sak du ska bara veta att jag är fruktansvärt stolt över dig och vad du har blivit och ännu en gång stort grattis till du vet vad.

Nu önskar jag er en vacker dag så ses vi nästa gång när andan faller på Kram från mitt köksbord någonstanns i Skellefteå.....Vart är mellanläget??
Ja nu sitter jag här och har druckit kaffe och pratat med min gumma hon la om mina hälar igår men skulle tro det dunkar bra i dom och den vanliga värken men man är van att ha ont så lite dör man väl inte av :bigeyes: sen detta väder gör mig galen för min värk blir värre när det pendlar som det gör hinner aldrig hämta andan känner mig totalt slut i kroppen och får inte sova på nätterna för värken så resten kan ni tänka er :mad:

Direkt det blir mildare ska det börja snöa ute har vi inte nog av den varan just nu skiten ska ju bort någon gång också jisses vad vatten det ska bli till våren,,,,,, Igår var jag till stan med hjärtat mitt och drack kaffe det var gudomligt nu är jag hel igen behövde vara runt henne för att må bra.

Nu kommer hon bli tokig på mig när hon läser min blogg men ska köpa nya blommor till henne och flexikoppel till hunden och en ny väska med ja och det är ingen ide du protesterar för du vet hur jag är gumman:) :) :) och jaha du är värd det så var det bra med det jo glömde ju en sak fylla mobilen också du ser gumman;) och ni som undrar jaha hon är mitt allt men det är bara för henne jag gör det ingen och då menar jag ingen annan.

Det blir en lugn dag ska vila mina hälar för det gör faan så ont när jag går så det blir korsord och teve för min del så fötterna kan börja läka någon gång så jag får börja gå men min sjukdom gör att mina fötter läker mycket sakta och jag får lätt var i dom så är det inte en sak är det en annan alltid ska det vara någonting men som sagt jag är van numera så jag höjer inte på ögonbrynen mera.

Allt var bra med Pappa så han kommer hem idag vilket gjorde att det föll en sten av lättnad men det tuffa återstår att få han att inse att han måste varva ner med träningen och hjälpa folk stup i kvarten annars får vi begrava han i förtid och tro mig det har jag inte tänkt göra och Mamma behöver han hemma jämnt nu men jag vet att min käre far blundar för det vill inte riktigt förstå hur sjuk Mamma egentligen är.

Nu ska jag återgå till divan delen i soffan och lösa korsord och vara tant som vissa säger min lata 21 åring syftar jag då på;) så jag önskar er en fortsatt bra dag alla bloggare och vänner och lev i nuet och lev som varje dag vore den sista..... Kram från mitt köksbord någonstanns i MoröBacke.....Vacker dagDå satt jag här igen och funderar över livet och dess innehåll har det tungt runt omkring mig och är jätte orolig över min Pappa något kan gå fel det vet man aldrig och skulle det göra det då vet jag inte vad jag gör och Mamma herregud hemska tanke vet man ska inte måla faan på väggen men det är inte alltid lätt att vara positiv men måste försöka för att inte göra mig själv tokig på kuppen.

Igår ringde min läkare förstår mig inte på karln han sätter in en ny mdicin får ta den en gång sen tar han ut den får inget svar på varför bara att det vart krångligt med papper men hallå ska jag ta ut medicin för 1700kr och sen bara sluta??? jo tydligen ska jag det men han sätter inte in en ny sen får jag ingen ny tid frågade om annan värk medicin och tro mig där vart det tvärnit helt jävla otroligt blir sååååååå sur och irriterad kanske bättre att jag går in i väggen totalt och hamnar på lassa för det snart slutar jag bry mig om någonting orkar bara inte mera vad ska jag göra?????? är jag inte värd något??????? ska jag ha en värk som inte går att få ner något???????????????? japp det ska jag tydligen ha......

Idag ska jag fika med min vän det känns bra då kan jag koppla bort allt och bara vara en stund behöver det hon har det inte lätt heller men stark är hon kämpar vidare med 3 barn hemma med sin värk det tycker jag är strongt gjort och du ska veta att jag är stolt över dig och glad att vara din vän glöm aldrig det skriver inte ut ditt namn eftersom du inte vill det.

Imorgon blir det stan ska köpa en väska jag såg på Lindex skit snygg wow säger jag bara sen ska jag lämna tillbaka en väska jag köpte på Ahlens för en månad sedan den är sönder fastnade men tycker den ska hålla ändå så jag ska ha tillbaka mina 350kr annars blir jag väldigt pisst kan jag lova er och givetvis ska jag dricka en kaffe då och bara titta på folket och hur stressad en del är och sen kolla runt om jag hittar något mer vackert.....

Idag blir det inte mycket sprickorna gör ont på hälarna djupa och kan inte köra md fotfilen heller för då gör det faan så ont tro mig då rinner tårarna kan inte gå men trotsade det igår men jisses vad jag fick sota för det sen på dagen men hitills har jag iaf gått ner 4kg strongt för att vara jag men än är det kvar mycket innan jag är färdig ska vågen stå på 60kg då är jag mer än nöjd sen kommer det roliga och få trycka upp det i ens nylle det ser jag fram emot så se upp då kommer det fram en ny Nettan med ett starkare självförtroende och tuffare är less att folk hackar på mig och kallar mig ord nu är det pay dags att ge igen och kunna le åt det......

Nu ska jag lösa lite korsord tills jag ska fara så jag önskar er alla en fortsatt fin dag och var rädda om varandra och lev i nuet och glöm inte ni är alla värda något och ha mycket kärlek i era liv... Kram från mitt köksbord nå
RSS 2.0