Daxs för fredags mys




Man kanske skulle skriva någon rad är inne i en svacka när det gäller datorer och bloggar och allt annat anser att livet har mer att erbjuda än att bara sitta vid datan vi klagar mycket men tänker inte på vad vi har innan det är försent varför klaga jämnt???? varför säga att man har ont jämnt???? varför int tala om vad vi har och vad vi är glad för tycker det är konstigt men har fått veta vissa saker som gör att jag har ändrat inställning totalt.

Fick veta av n kompis igår anledningen till varför hon åt vissa mediciner och jag ska bara säga ska aldrig mer klaga på min egen värk trodde nä hade helt fel uppfattning om henne men den ändras fort igår kan bara säga att jag beundrar henne att hon orkar stå upp och ens ta hand om sina barn men hon gör det med ett leende på läpparna har lovat att inte skriva hennes namn men du ska veta du är enastående helt enkelt och din vänskap kommer att frodas det lovar jag dig vännen.

Har lyckats hitta kläder åt mig själv på rean och det bästa var det sitter inte åt har lyckats gå ner 4kg jag vet ingenting men för mig är det mycket ska ju ner till strax under 60kg en bit kvar jag vet men med jävlar anamma så går allt pengar är en bra morot och det har jag har sparat 20000kr till att köpa kläder och göra något för mig själv när målet är nått.

Ska få en skit snygg Ed Hardy strumpa till mobilen och smycken med fick som ett skal fast man klistrar fast det är rött med blixtrar skit snyggt av en kompis bara för att jag fanns och ställde upp när hon behövde mig det värmer mycket så tack så mycket du är också enastående ska du veta och en nära vän till mig som jag kan vända mig till när helst jag behöver det.

Idag ska jag bara mysa med min familj och ta vara på vad vi har ska äta en god sallad och vem vet vad som kan hända mera min familj är mitt allt dom betyder mycket för mig utan dom vore jag ingenting..... älskar er sååååå mycket ska ni veta.

Sen saknar jag ännu en kompis tyvärr bor hon långt ifrån mig men hon står mig också nära önskade jag kunde åka till henne men kanske i sommar vem vet vad man planerar in för något när gubben har semester det skulle vara underbart roligt att få träffa henne igen.

Nä alla vänner ni vet vilka ni är önskar er en mysig helg med era nära och kära och lev i nuet och ta vara på varje ögonblick ni får med varandra. Kramar från lilla jag från mitt köksbord någonstanns i Sveriges avlånga land.



Fy vad jag svettas och mår skit,,,, *bläääää*




Känner mig totalt hur risig som helst feber ont i halsen och hostar så jag tror lungorna ska komma upp och byta plats :bigeyes: som ett utskitit plommon ungefär nåja blir väl bra snart också imorgon ska jag fara och köpa en sportbehå till min bonusdotter och skyddsfilm till hennes mobil glömde ju det sist mitt klappträ :mad: men jag kommer då ut en stund bara det är skönt och få både luft och se annat ett tag.

Idag blir det lugna gatan blir kyckling tacos till middag mumma gott gott sen blir det teve och mysa i soffan med gubbe och hund tills man ska försöka sova vilket inte är det lättaste minsann jag tackar dig vännen för dom stora kramarna du skickade dom gör verkan skickar många tillbaka till dig.

Men igår nollade vi Luleå i hockey mohahahaha nu är vi bara 2 poäng efter HV71 det ni dom gör det bra pojkarna måste jag säga du är enastående duktig nummer 79 på lördag kommer jag och tittar och hoppas på en lika bra match från eran sida med sällskap från konstruktiv klagomål du vet vad jag menar.

Nu önskar jag er en fortsatt bra och trevlig söndag och jag ser fram emot veckan som kommer saknar den rösten så innerligt just nu ska bli skönt att prata bort en stund nu hamnade jag på avvägar igen ;) Kram från min soffa någonstanns i Sverige....


     Till ni vet vilka ni är betyder allt för mig utan er skulle det vara trist....

Host,host,*prosit*





Fy faan för att vara förkyld min värk blir sååååååå jävla jobbig vill bara gråta men går ju då inte heller jag vet ska inte klaga håller på att ransaka mig själv efter lite skäll jag fick men det var behövlig också kan jag hålla med om man ska inte beklaga sig över alllt som hur man mår hur ont man har tvätten städanet osv finns så mycket mer att glädjas över tänk på alla fna stunder osv för hur ni än vrider och vänder det hela så finns det alltid någon som har det värre än ni själv eller hur?

Nu ser jag snart inte ut genom köksfönstret för all snö helt otroligt vad mycket det har kommit tänker på våren när allt ska bort tänk vad många ska få in vatten i husen stackars dom och all översvämmning som kommer att vara visst alla årstider har sin charm men nu räcker det med snö allt ska ju bort inom sinom tid också utan att vi ska behöva bada i vatten.

Blev ledsen nu var tvungen att kasta min julgrupp jag fick av min älskling den har gjort sitt men fick även veta en sak som vi ska göra nästa år med ett annat par men skoja vad kul det ska bli längtar redan nyfiken??? men nä än får ni inte veta något ;) ska fara till stugan iår med är nog sista gången sen måste vi nog sälja den lite trist men är för långt borta ingen kan sköta om den alla minnen av svärfar är snart borta det känns jätte jobbigt och trist ;( ;( ;(

Nåja men han finns ivåra hjärtan han var en gudomlig människa gjorde aldrig skillnad på sina barnbarn och mina barn det är inte många som var som han var och saknaden är enorm men han mår bättre där han är nu men jag vet att han ser ner på oss och skyddar oss :love:

Nä nu ska jag återgå till teven och korsordet jepp läste rätt men det fördriver tiden när man inte har någon ork till annat så ni får ha en fortsatt bra Måndag alla vänner och på återseende.

Lev i nuet med kärlek och omtanke....Kramar jag......


      Här är mina älskade ögonstenar :love: :Love: :love:

Sur är en billig underskrift




Ja den lever fortfarande min förkylning är hes kan knappt prata sedan har jag duschat divan och borstat tänder och smörjt hennes tassar och kammat igenom pälsen hon luktar sååååååå gott men snacka om att hon är sur på mig tittar inte ens på mig ;) ;) ;) kanske imorgon att hon kan titta på mig sen hittade jag och dottern ett skal till våran mobil men skulle tro att vi ska köpa det jieppi säger jag bara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annars ska jag bara lösa korsord och bädda rent i våran säng men mera blir det inte för värken men har fått lite gjort iaf känns skönt nu luktar det gott i köket gubben lagar en köttgryta mumma sägr jag bara skönt att vara bortskämd ibland kan man behöva mellan varven ibland jo jag tvättar också det jobbet som aldrig tar slut men allt går man ska inte klaga på allt här i livet.

Fick veta att en kompis fått en resa till Barcelona snacka om avis jag är men hon förtjänar den önskade bara man kunde följa med snacka om att vi skulle ha skoj jag och hon men kanske sen någon gång att vi ska göra det kommer bli såååååååå skoj.

Nu ska jag återgå till mitt korsord och vara tant som sonen sägr jag är ;) nåja man är ju i den åldern lika bra att visa det då fullt ut :blush: så jag önskar er alla en fortsatt bra och mysig Söndag så höres vi antingen senare eller imorgon.... Kram från mitt köksbord,,,,,


    Nu luktar Mammas diva jätte gott och hon är fortfarande lika snygg och fin som alltid Mammas hjärta :love: :love: :love:

Lördag kvällen är här



Nu är jag tillbaka igen efter ett hemskt migrän anfall igår var jag sååå slut sov mig igenom hgela dagen i princip orkade inget annat :blush: vart en tidig kväll och hade ändå inga problem att sova kroppen skrek efter sömn antagligen sen är jag förkyld som attan md feber och när jag blir förkyld blir värken sååå mycket jobbigare det är ett rött helvete helt enkelt ingen medicin tar ner den och det är jobbigt och sen detta väder omslag på det bläää säger jag bara :mad:

Nåja hjälper inte att klaga blir ändå inte bättre för det jo jag vet man får ventilerar men vad sjutton hjälper det när ingen förbättring sker varför är han däruppe så orättviss?:mad: dom säger man får inte mer än man orkar bära men hur mycket ska jag egentligen orka????? :bigeyes:

Det enda jag har gjort är att köpt godis till ungarna var billigt 39.90Kr/kg då kan ni gissa hur galna folk var och det bästa var jag stod emot ärrr sååååå stolt över mig själv kilon ska ner har ju sparat pengar för att köpa nytt sen när jag är färdig med alla kilon vilket kan dröja en stund men då kanske dom stannar nere också....

Nu ska jag återgå till teven mina axlar värker som faaann oj det kom bara eller så kanske jag bara ville skriva det ni som känner mig vet vad jag menar ha en fortsatt bra kväll mina vänner.... och lev i nuet och var rädda om varandra där ute.... Kram från mitt köksbord,,,,

Förkyld *suckar tungt*




Idag är det tungt vaknade av att vi hade försovit oss barnen fick hoppa ur sängen och in i klädernaoch fick skjuts av gubben jag gick och la mig igen med en sjungande huvudvärk är inte borta ännu sen ut med Penny då vrickade jag foten som jag inte hade nog med värk är jag förkyld också känns som bomull i skallen trött och slut inget är bra i dag känns det som.

Kollar man ut yr snön och det är kallt ut man börjar undra varför man steg upp för.... ja jag vet inte för att man måste kanske varje led värker vill bara dra något gammalt över mig inte för att det blir bättre heller men man önskade det vissa gånger är bara en sådan där dag då allt känns jobbigt.

Blir att sitta i soffan om det inte blir migrän av allting känns nästan så nu så håll tummarna vill verkligen inte det är så jobbigt och jag spyr som en gris också men man kan ju ha tur eller kan jag ha det??? tror ju inte det han däruppe har något emot mig vet inte riktigt vad det har jag inte klurat ut ännu men tids nog kommer jag på det men som sagt jag ska till han därnere istället för där är det varmt och han kan hjälpa en låter inte det bättre? jag tycker då det:)

Nä nu blir det en till kopp kaffe och mysa med divan min som ligger i soffan så jag önskar er alla en fortsatt bra dag så höres vi senare eller så imorgon.... Kram från mitt köksbord....


    Min goa diva henne :love: :love: jag

Omplåstrad





Inte för att jag känner mig pigg har varit vaken sen fyra för denna satans värk :mad: mör bara förnamnet tyvärr så det blir ingen städning idag heller får skjuta fram den ännu en gång håller på att irritera skiten ur mig hatar verkligen min sjukdom sådna här gånger men bara att le åt skiten antar jag :bigeyes:

Är omplåstrad av min ängel hon är den enda jag litar på när det gäller allt runt mig för jag vet att hon aldrig skulle svika mig eller ljuga för mig hon är inte en sådan person sen fick jag lite ego tid på kuppen fick koppla bort värken tjatar jg??? skiter jag blankt i du behöver inte läsa min blogg i sådna fall..... och du vet vem du är du är nu sååååå intressrad av vad jag gör bryr jag mig men föga troligt jag anser att du är patetisk och du är inte det minsta intressant mig knäcker du inte jag är starkare än dig och kommer alltid att vara det.

Blir japp korsord :) bra sysselsättning när man inte kan göra något annat och jag hoppas att du gumman ligger idag för trycket är ingen lek idag så nog vet jag att du håller fast huvudet idag öskade så tt jag kunde ta din värk för kunde jag det hade jag redan tagit över den så mycket betyder du för mig men det vet du redan om min älskade ängel :love: :love: :love: men snart gumman får vi våran stund längtar såååååååååå mycket dit ska du veta.

Nä alla bloggare nu önskar jag er en fortsatt bra dag och var rädda om varnadra och tala om för varandra hur mycket ni älskar era nära och kära..... Kram från mitt kökbord någonstanns på Morö Backe.



Allt går om intet...






Hade ju tänkt göra en del men som vanligt så ska värken sätta stopp för det givetvis vore ju konstigt annars därav rubriken mina hälar värker och pulserar något så hemskt man vill knappt gå men behöver man lätta trycket har man inget val :mad: men löns inte klaga om jag har lärt mig någonting så är det att det finns alltid dom som har det värre än en själv och jag ska försöka klaga mindre.

Blir en lugn dag med teve och korsord och en go hund sovandes brevid min lilla goa diva hade så gärna vilja gå strandpromenaden men icke det inte nåja har ju hållit mig från godis ett bra tag så nu jävlar blir det andra bullar av ;) ska klarar av detta har ju avsatt pengar ska ju egentligen vara en "morot" visst är det de men vissa dagar är det svårt men ska sätta tjurskallen till nu då vet jag att jag fixar detta,,,,, ska sprätta en viss person på näsan sen när jag är klar ska bli mig ett sant nöje att se hans min och hans sambo också mohahahahaha :) :) :)

Av allt denna person gjort förtjänar han det och hon med och sedan ska det ta jävligt hårt också och bland folk med ska detta ske då är jag nöjd "skrattar bäst som skrattar sist" och det blir jag som gör det inte han så det så.

Har inte hänt så mycket som man kan berätta om så jag återkommer senare om det har hänt något att update och visst Gumman det är alltid lättare att säga var rädd om dig till andra det håller jag med dig om så jag säger det till dig med var rädd om dig. Önskar er alla en fin dag och njut av varje ögonblick och behandla andra som ni vill bli behandlad,,,

Kram från lilla jag vid mitt köksbord;)



Ont ont,,,,,




Tillbaka efter några dagar frånvaro har haft så pass ont att jag har inte velat sitta vid datorn men nu kommer en blogg ni den få skara som följer min blogg... har så förbannat ont i mina hälar har två djupa sprickor gör ont när jag går det pulserar hela tiden ser komiskt ut när jag går men lovar det är inte det när smärtan sitter in ;( ;( en fd vän klagade på skavsår hahaha vilken mes det är ingenting jag har gått strandpromenaden med mina hälar och inte klagar jag du vet vem jag syftar på gumman men så är det inte alla som får hösnuva mitt i vintern heller japp ni läste rätt förstår det inte heller :bigeyes: men ingen har sagt att han är speciellt smart eller hur gumman min?

Var hos mitt hjärta i lördags då friserade hon min diva vart sååå fin och hon njut i fulla drag och klippte klorna med så nu är hon fin TUSEN TACK HJÄRTAT ATT DU GJORDE DET FAST DU HADE ONT och näää ingen ide att skriva något om det du vet vad som händer då;) sen fick jag ego tid med henne och det är viktigt för jag kan koppla bort värken en stund och snart får vi våran stund på stan och då bjuder jag på kaffe sen ska hon få kuddar till sitt nya överkast och nä du behöver inte ens öppna munnen gumma du vet hur jag är när jag har bestämt mig ;) ;);)

Idag blir det en lugn dag kan inget göra för hälarna irriterande till max men bara gilla läget annars får jag bara mera ont och jag hoppas innerligt att min gumma tar det lungt idag har ett hemskt tryck över bröstet nu undrar en del vad babblar du om jo jag känner när min gumma har ont får ett hårt tryck över bröstet och då vet jag att hon har ont och en del säger att jag inte känner henne väl men tjena ni skulle kunna väcka mig i sömnen och jag kan tala om vad hon tycker och inte tycker om och detsamma kan hon göra för mig tror jag då ;)

Sen snöar det hela tiden tycker minsann att det räcker med snö för när vädret är så här svänger kallt varmt snö blåst får jag mycket mera ont i lederna hinner aldrig hämta andan och det är skit jobbigt näää slut på klagandet för idag nu blir min ängel :mad: :mad: på mig hon säger jag klagar inte jag ventilerar det är stor skillnad på dom eller hur gumman?;)

Så jag önskar er en fortsatt bra dag och var rädda om varandra alla har ett värde glöm aldrig det

Kram från ett köksbord någonstanns på Morö Backe visst var jag snitsig nu :)


 Detta är till min älskade ängel :love:

Usch då....????!!! något mera kanske det







Ja då satt jag här igen och ser när gubben steker plättar så gål det när man lovar ungarna något :) själv kan jag inte äta det då går jag dubbelvikt av att det gör ont i magen så jag tar rester från igår det är mumma tortellinigratäng sen blir det hcokey och se när dom spelar bra som alla vet att dom kan göra....

Hade ju tänkt att dammsuga men som vanligt så sätter värken käppar i hjulen inget ovanligt man blir van skiten tyvärr men imorgon ska min diva få klorna klippta och snaggad päls och inne i öronen n är ju moster hemma igen :blush: men vad som händer sen vet jag inte det återstår att se.

Blev så sur såg att mina skor hade gått sönder tog kvittot med och hade tänkt byta men si där gick jag på en bondnit man fick inte byta efter två månader men visst faan ska skor hålla längre än så??????? :mad: då blev jag sur ska aldrig mer köpa skor på Ica den saken är då klar så nu måste jag hitta nya skor hur lätt är det på en skala då :bigeyes: nåja men jävla tur inte ett dugg antar jag, hon på Ica tyckte jag skulle lima sulan men hallå icke troligt säger man då.

Nåja shit happens antar jag nog om detta nu ska jag ta mig lite mat och sedan byta kläder till mina tights super snygga på rea för 100kr det ni något annat har man inte råd med ;)men vi höres en annan dag eller rättare sagt imorgon så ni får alla ha en fortsatt bra dag och var rädda om varandra alla har ett värde glöm aldrig det mina vänner,

Kram från lilla jag som sitter vid köksbordet någonstanns i Skellefteå snitsigt va?;) ;)


     

Ett nytt år





Ett nytt år och nya förväntningar vart en lugn nyårsafton men fick veta en sak idag kan bara säga gud så glad jag är att jag slipper vara med om det numera kan bara säga väx upp kanske eller något sådant.... Linus min son är väldigt nyfiken just nu ;) han äter chokladpudding efter ha varit och åkt skridskor han är jätte duktigt på att vara ute Mammas goa lillunge :love: :love:

Idag är det en slappardag man sitter mest framför teven eller datorn eller löser korsord mer blir det inte gubben ska laga mat så det blir att sätta sig vid ett dukat bord för värken min styr för mycket idag kan inget göra än att acceptera ens öde sådna här gånger hatar jag min sjukdom väldigt mycket ;( ;( ;( :mad:

Så ni får alla ha en fortsatt fin dag och var rädda om varandra och njut av livet medans ni kan så höres vi imorgon imorgon kommer min gumma hem ÄNTLIGEN KAN JAG BARA SÄGA!!!!!!!!!!!!!!

Kramar från Skellefteå....


RSS 2.0