Dagen efter seeeeeggggg

Sitter här efter en natt med migrän och är hur seg som helst men tur jag har mitt korsord och att jag kan slappa och att barnen är stora och klarar sig själv om man behöver stänga sina gröna en stund ska visserligen hänga tvätt och handla hem mat försökte med det igår men jag fick vika klarade inte av det när skallen dunkade värre än jag vet inte vad och spydde mellan varven tro mig det var inge nice alls så det blev sängen och spy attacker mellan varven.

Så nu har jag plockat undan här hemma tror inte dom kan göra det själva när jag är liggande tyvärr men nu är det gjort iaf och det känns skönt att det är bortgjort hade tänkt fara på stan men är inge skoj när min gumma inte kan följa med så jag väntar tills hon kommer hem och då åker vi ner och tar igen förlorad tid när hon kommer hem från sin Mamma.

Känner att jag orkar inte mycket vad man än gör svettas man denna värme är inge nice kan ju vara något mellanläge men det verkar det inte finnas tyvärr så man söker sig skugga,,,,, nä nu ska jag återgå till korsord så jag önskar er alla en fortsatt vacker solig dag mina underbara vänner så hörs vi en annan dag då orken finns där.

Var rädda om varandra medans ni kan glöm inte ni har alla ett värde.

Kram från ett soligt Skellefteå.
fot till salu

Då var det söndag och jag har städat bilen med tack för det värker mina axlar som faan för min slöa son ides inte göra det för han orkar inte då får Mamma ta det och visst kul när det luktar gott men man får ju betala för det tyvärr,,,, hämtade barnen på vitbergsbadet så nu grillas det och dom små dukar där ute så jag sitter vid min data och slappar har inte ork till något annat.

Ska fara med rena kläder till min gummas son har ju totalt glömt bort det mitt pucko men så är det när man inte kan tänka tydligen skäms ja det gör jag väldigt mycket ska även vattna blommor och sådant som jag har lovat att göra sen fick jag prata med gumman i telefon men började ju sakna henne ännu mera då och speciellt när det är nära till lön och vi brukar fara till stan och ha våran stund men det går inte nu när hon är hos sin Mamma och då är det ännu mera jobbigt för vi brukar aldrig missa det men tro mig vad vi ska ta igen det när hon kommer hem men skulle väl tro det.

Sen blir det en lugn kväll ska se finalen i fotboll och hoppas att Usa vinner den dom förtjänar det nu ropas det att middagen är klar så får avsluta detta lovar att skriva mera imorron eller en annan dag önskar er alla en fortsatt bra söndag och var rädda om varandra där ute ni är alla värda något glöm aldrig det och vårda det ni har allt kan förändras snabbt.

Kram på er från ett soligt SkellefteåFy vilket väder och orolig

Ja då satt jag här igen har varit vaken sen före faan fick på sig ludden för värken är inte nådig idag och sedan är jag orolig för mitt ex ska träffa mina pojkar och det kan bara inte vara bra för vad som helst kan inträffa tur jag har gubben hemma annars hade jag gått på knä hela jag ryser vid tanken är jag knäpp som inte väcker barnen?? varför ska jag göra det lätt för han??? han bryr sig inte ett smack om dom kanske vill köpa dom vad nu det ska ge för något dom tycker ju ändå inte om honom kan förstå det han gör dom ju bara besviken hela tiden mycket har hänt ni som känner mig vet historien bakom allt annars finns det att läsa här på bloggen om det.

Blir en lugn dag för det regnar ute så ska nog roa mig med korsord idag tror jag bestämt för något annat blir det inte orken finns inte där för när vädret pendlar som det gör blir värken därefter men bar att gilla läget antar jag finns inte mycket mera man kan göra man får anpassa vardagen efter vad man klarar av numera sedan man blev sjuk trist?? ja ibland är det ett oerhört störande moment måste jag tillägga men vad faan det som inte dödar en härdar en istället säger dom kloka får väl tro på det då.

Till veckan ska jag och gubben fara till Ikea och köpa soffa/säng till bonus dottern och min son och bara titta hoppas jag hinner se något bara annars brukar han ha så bråttom men en dag ska jag fara dit med min gumma då får vi gå och titta på det vi tycker om och sen äntligen ska jag fara på Nolia med henne äntligen säger jag bara har velat göra det men har aldrig passat in men nu äntligen säger jag igen;) passar det jieppi jieppi..... bara hon och jag dagen kan inte bli bättre.....

Har som sagt varit vaken länge hunnit vika tvätt och ska ta in det som sitter ute annars blir det nog aldrig torrt men måste regna lite mindre annars blir jag en dränkt katt och det hade jag inte tänkt mig har redan varit det i veckan två gånger till och med jepp så kul himmeln var öppen kunde man då tro men man slutade svettas iaf något bra med dåliga ;););)

Ni får alla ha en underbart fin Lördag och var rädda om varandra visa att dom ni tycker om är värdefulla tiden går så fort vad som helst kan hända sedan är det försent säg det nu vänta inte till en annan dag.

Kram på er alla från en bloggande Anette som är tillbaka efter ett break.Tillbaka igen

Nu sitter jag här vid bordet och framför mig har jag den nya datan jag fått av min sambo är så glad och lycklig att han finns imitt liv för han är den bästa som finns och nu i höst ska vi tillbringa 14 dagar på ett kryssingsfartyg som passerar Mexico, Costa Rica, Panama Kanalen sånt man bara ser på teve ska jag få uppleva känns mäktigt måste jag säga.

Flyga över atlanten till det stora landet bara det är häftigt i sig ju :) men skoj ska det bli ska foto hur mycket som helst och lägga ut sen när jag är hemma tillbaka i Sverige men vi åker först i September men skulle tro man längtar redan och få se ljusblått vatten och en sol och mycket annat som man drömmer om men sällan får vara med om men det händer nu häftig känsla måste jag bara säga ännu en gång och tycker mig förtjäna denna resa efter allt man har varit med om visst man har det tufft men ibland behöver man ett break för att hämta andan och komma tillbaka med nya krafter hoppas att jag hittar dom för dom behövs går på sparad kraft just nu.

Min värk är under all kritik har en kraftig aktiv inflammation i högra foten dom sprutade in cortison och demodrol men inte hjälpte det inte har lika ont och svullen är den med kan knappt gå på foten för då drar det ända upp till midjan men tjurskallen fortsätter att gå kan ju inte bara sitta och låta mitt hem förfaras totalt nu kommer en del att opponera sig jag vet men sådan är jag bara måste plocka har fobi när saker ligger framme överallt och det är oordning då blir jag ännu mera galen.

Har fått Norspan plåster (morfin) 10mg/timme men ibland undrar jag om jag inte skulle behöva öka upp dosen för som värken är just nu är det tungt och jag har trots allt barn och ett hem att ta hand om även om jag lever med värk men då är frågan går läkaren med på det??!!! eller tycker hon jag är totalt ute och cyklar nåja får testa för måste ringa om min fot för något är så fel i den som det kan bli nu haltar jag hela tiden det gjorde jag inte tidigare men som sagt varför lägga sig ner när man kan kämpa mera i motvind???? ja Anette hon gör det sista för tjurigare människa än jag finns inte när det kommer till vissa saker tyvärr kanske man ska säga för jag får ju betala för det mellan varven också...

Nåja detta är början på att jag fortsätter att blogga och surra om allt mellan himmel och jord alla ni som tycker jag tjötar byt sida min blogg skriver om vad jag vill orkar du inte läsa försvinn från min sida då och du vet precis vem du är tänker inte ta mera skit från dig nu slår jag tillbaka ska visa alla att den gamla Anette är borta och nu träder fram och mig sätter ni inte er på då vet alla om det.

Kram till er alla och på återseende under denna ljuva värme och underbara sommar och allt vad den för med sig.


RSS 2.0