Vidare,,,,, hela vägen??!!Var ett tag sedan jag skrev nu blir sporradiga inlägg när solen och våren är på intåg sitter mindre då vid datan men igår var jag på stan och köpte ett smycke till mobilen och drack kaffe ska dit på Fredag med och köpa min väska som jag har sett såååååå grymt läcker säger jag bara.

Imorgon åker min sambo till Smedjebacken i Ludvika han ska på begravning ;( hans farfar har gått bort han blev hela 92 år jag stannar hemma med alla barnen men mina tankar går till hans släkt vet hur jobbigt det är ;( ;( ;( tänker på er....

Isöndags slog vi ut Linköping i en 7 avgörande match såååååååååå härligt att det finns inte mera fick ju ge han en kram där snacka om att det kändes lite konstigt så nu ska vi bara slå ut Luleå och vidare mot guldet är en mycket stolt SAIK fans nu måste jag medge hejja warg&co.

Idag blir det en lugn dag när det blåser som det gör blir min värk inte nice men bara kämpa vidare som en kompis säger du ger aldrig upp Nettan hur tufft det än är kämpar du vidare med ett leende på läpparna,,,,, men det är mycket nu mina föräldrar min värk och mycket mer som jag inte skriver om här är för personligt helt enkelt. Men du ska veta vännen att jag finns där för dig bara att gråta ut eller skrika jag finns alltid kvar och till person nummer 2 du vet att jag står på din sida och finns för dig med du fixar detta och jag kommer hjälpa dig hela vägen sviker dig inte det vet du,,,, du finns för alltid i mitt hjärta och du vet hur speciell du är för mig finns ingen som du.

Nu ska jag göra sökordet sällskap igen börjar snart en film jag vill se så jag önskar er alla en fortsatt toppen fin dag och var rädda om varandra låt det förflutna vara där ge sjutton i framtiden och lev i nuet. Kram från Morö Backe.Solen lyser lovley....
Var inte alls menat till dig gumman är någon helt annat jag riktade det till  men jag vet hur ont du har och hur mycket du flänger runt men jag vet också att du är stark och jag hämtar mycket insperation från dig för du är en enastående människa ska du veta.

Idag har det inte blivit mycket har gått en längre sväng med divis så nu har jag bäddat rent i våran säng och hjälpt en granne som har råkat ut för en olycka men mycket mer än så blir det inte idag njuter av solen på altanen sköööööönt som attan är det ute nu lever man upp när solen och värmen börjar komma.

Bidde seger igår mot choklad gubbarna och sen fick jag veta en sak lider med dig men du kommer igen du vägrar ge upp det kan jag skriva under på och jag saknar dig mycket ska du veta du är såååååååå oerhört viktig för mig och kommer alltid vara det och du kommer på i mitt hjärta för alltid.

Nä mina vänner ni får ha en fortsatt bra dag och njut av solen så höres vi en annan dag sköt om er och var rädd om er.

Kram från divandelen.


 Alla mina vänner och en speciell tanke till dig och du vet vem du är

Var ett tag sedan jag skrev

Var ett tag sedan jag skrev något men när våren är på intågande sitter jag inte lika mycket vid datorn är ute och går och njuter av värmen och att man hör att det droppar från taken så jag kommer inte att skriva lika mycket men gör något enstaka inlägg.

Tycker alla ska njuta av våren man hinner sitta vid datan senare passa på och lev upp och gör något skoj tänk inte bara på hur ont ni har och vad som går emot er njut av det ni har istället och se ljuspunkterna i era liv istället tro mig man blir less att höra hur ont en del har och att dom aldrig kommer ut vad tjänar ni på det??? är det empati ni letar efter???? eller vill ni att folk sk tycka synd om er??? Nä ta och njuta av det fina ni har i erat liv.

Nu ska jag hejja fram mina pojkar så ni får alla ha en toppen fin kväll så ses vi eller höres vi någon annan dag framöver.


Kram på er alla från divandelen.


Solen skiner ljuvligt
Har inte sovit till nu om någon undrar har inte skrivit på ett tag men lämnar några rader nu är en helt gudomlig dag har gått en liten runda med fru diva var hur skönt som helst ute så ska skotta på baksidan så man kan sitta där och njuta av solen får sota för att gick ....jepp mina hälar men skit samma kan inte bara sitta inne och uggla bort måste röra på döfläsket också.

Igår var jag på stan tog en kaffe och köpte två tights och en tröja som jag ville ha hittade en sak till men det ska jag köpa när jag får lön och ännu en sak som jag vill ha ska bli skoj skönt att komma ut och se folk sen blir det en egen laptop jihooooooo vad glad jag är min gubbe är helt enkelt underbar finns ingen som han älskar dig gubben :love: :love:

Sen har jag pratat med mina skatter ni vet vilka ni är sakanr er bägge mycket nu kanske skulle snika åt mig en kopp hos ena och en kram hos den andra ni är mina bollplank nu ni är gudomliga helt enkelt utan er skulle jag falla som ett korthus och nä det du berättade stannar kvar det vet du sviker inte ett förtroende men ska väl säga blev lite paff hoppas allt går bra för dig ikväll och som vanligt skicka ett sms så jag vet så kan jag skicka en sms kram iaf till dig.

Nu ska jag återgå till soffan och vila mina fötter så ut i det vackra vädret sitt inte inne njut av solen och våren och var rädda om varnadra så höres vi en annan dag Hare gott alla. Kram från Morö Backe. Mina ögonstenar :love:
RSS 2.0