Vidare,,,,, hela vägen??!!Var ett tag sedan jag skrev nu blir sporradiga inlägg när solen och våren är på intåg sitter mindre då vid datan men igår var jag på stan och köpte ett smycke till mobilen och drack kaffe ska dit på Fredag med och köpa min väska som jag har sett såååååå grymt läcker säger jag bara.

Imorgon åker min sambo till Smedjebacken i Ludvika han ska på begravning ;( hans farfar har gått bort han blev hela 92 år jag stannar hemma med alla barnen men mina tankar går till hans släkt vet hur jobbigt det är ;( ;( ;( tänker på er....

Isöndags slog vi ut Linköping i en 7 avgörande match såååååååååå härligt att det finns inte mera fick ju ge han en kram där snacka om att det kändes lite konstigt så nu ska vi bara slå ut Luleå och vidare mot guldet är en mycket stolt SAIK fans nu måste jag medge hejja warg&co.

Idag blir det en lugn dag när det blåser som det gör blir min värk inte nice men bara kämpa vidare som en kompis säger du ger aldrig upp Nettan hur tufft det än är kämpar du vidare med ett leende på läpparna,,,,, men det är mycket nu mina föräldrar min värk och mycket mer som jag inte skriver om här är för personligt helt enkelt. Men du ska veta vännen att jag finns där för dig bara att gråta ut eller skrika jag finns alltid kvar och till person nummer 2 du vet att jag står på din sida och finns för dig med du fixar detta och jag kommer hjälpa dig hela vägen sviker dig inte det vet du,,,, du finns för alltid i mitt hjärta och du vet hur speciell du är för mig finns ingen som du.

Nu ska jag göra sökordet sällskap igen börjar snart en film jag vill se så jag önskar er alla en fortsatt toppen fin dag och var rädda om varandra låt det förflutna vara där ge sjutton i framtiden och lev i nuet. Kram från Morö Backe.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0